NL NL
Toon Filters

Zeemeerminstaart met bikini top

Hier vind je complete zeemeermin sets voor kinderen, tieners en volwassenen. Kies je favoriete zeemeerminstaart met bikini top, de bijpassende monovin en zwembril zitten er automatisch bij. We hadden ook ooit een bikini broekje, maar omdat ieder kind net een andere maat nodig heeft, kwam die te vaak retour.
Zoek snel naar je maat met de zoek filters. Volg de broekmaat voor je taille die je op dit moment draagt. De taille maat gaat voor op lengte maat.

Actie: nu met gratis ketting bij een bestelling vanaf €50    Weergave:
 


Bezig met laden...

Zeemeerminstaart met bikini top kopen

Stap binnen in de magische wereld van zeemeerminnenzwemmen met onze betoverende zeemeerminstaarten met bikini tops. Zwemmen wordt hierdoor een fantastische ervaring en je voelt jezelf een echte zeemeermin. Of je nu een jonge zeemeermin in de maak bent of een volwassene die ervaren is in zeemeermin zwemmen, onze collectie biedt een breed scala aan prachtige staarten in verschillende kleuren en maten. Ontdek jouw perfecte staart en laat je innerlijke zeemeermin schitteren.
 

Heb je een vraag?

We hebben het antwoord voor je op deze FAQ pagina
 

Kwaliteit 

Hierboven bieden we twee kwaliteiten aan:
  - hoge kwaliteit zeemeerminstaarten
  - budget kwaliteit zeemeerminstaarten 

Hoge kwaliteit

Alle andere modellen in de webshop zijn hebben een hoge kwaliteit en gaan vaak een paar jaar mee. De staarten zijn gemaakt van een dikke stof, hebben een goede pasvorm en zijn voorzien van zowel een beschermlaag als tailtips. De monovin beschikt over voetvakken en is gemaakt van heel stevig neopreen (duikpakstof). 

Budget kwaliteit

De 2 modellen met de namen Galaxy en Marine Blue zijn gemaakt voor mensen die iets minder willen uitgeven en kosten €10 minder. Maar dat betekent wel dat de staarten gevoeliger zijn voor kleine schades; denk aan gaatjes in de stof bij de punten van de monovin en op het zitvlak. De stof is dunner en kwetsbaarder, er zit geen beschermlaag over de stof en er zitten geen tailtips op de punten. De Budget kwaliteit gaat vaak een paar maanden mee.

Bekijk onze YouTube video als je alles wilt weten over de kwaliteit van zeemeerminstaarten:

ZeemeerminnenFerest video uitleg over kwaliteit zeemeermin staart
 

Maatadvies

Volg de hoogste broekmaat die je bij je taille draagt. Dus als je broeken draagt in maat 128 en 134, volg dan maat 134. Er zit veel stretch in de staart, dus de taille maat gaat voor op de lengte maat. De zeemeerminstaart moet aansluiten bij de taille, niet afknijpen of afzakken.

Koop de staart niet op de groei. Door de kniebeweging tijdens het zwemmen rekken alle zeemeerminstaarten wat uit. Zo groeit de staart met je mee,

De lengte van de tiener en volwassen staarten vanaf maat XS is gelijk. Het verschil zit hem alleen in de breedte bij de taille. Daarnaast is de onderkant van deze zeemeerminstaarten 10cm breder en zit er bij deze staarten een grotere monovin. Die monovin past niet in de kinderstaarten.

Kies de juiste maat met behulp van onze gedetailleerde maattabel:

 Broekmaat   Schoenmaat   Zeemeerminstaart maat 
 122-128  30-37  122-128 (6) 
 134-140  30-37  134-140 (8)
 146-152  30-37  146-152 (10
 158-164 / 34   36-43  XS
 170-176 / 36   36-43  S
 170+ / 38  36-43  M
 170+ / 40  36-43  L
 170+ / 42  36-43  XL
 

Wordt een echte zeemeermin met een complete zeemeermin set

Naast de bijpassende bikini top komt de zeemeerminstaart ook met een kwalitatieve monovin en zwembril. Wil je je zeemeermin set uitbreiden? Maak dan je zeemeerminlook compleet met bijpassende accessoires zoals een rugzak, handdoek of ketting. Bekijk hier onze accesoires. We hadden ook ooit een bikini broekje, maar omdat ieder kind net een andere maat nodig heeft, kwam die te vaak retour.

Techniek

Voor zeemeermin zwemmen heb je techniek en kracht nodig. Het is een soort vlinderslag. Het is leuk om bij een zwembad een aantal zeemeermin zwemlessen te volgen. Dat bevelen we van harte aan. Kijk hier voor een zwembad bij je in de buurt.

Volg de richtlijnen van de Nederlandse Warenautoriteit voor veilig zeemeermin zwemmen :

  • Dit product is alleen geschikt voor mensen met minimaal zwemdiploma A en B
  • Zwemmen met een zeemeerminstaart moet altijd onder toezicht
  • Oefen in ondiep water met het aan en uitdoen van de zeemeerminstaart
  • Oefen in ondiep water met het zwemmen met de zeemeerminstaart
  • Zwem niet in stromingen of water met golven  ​​

zeemeerminstaart met bikini en monovin


Ilse

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Yolanda

"Erg leuk , deze zeeminnenstaarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne

"Milou doet de zeemeermin staart niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Judith

"Wow die glinsters op de zeemeermin staart schitteren echt. Mooier dan ik had verwacht."

Anoniem

"Goed die mermaid tails. Mijn kinderen willen nu weer continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Ingrid

"We hadden de verkeerde maat gekozen. We hebben alleen de zeemeermin staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice."

© 2018 - 2024 ZeemeerminnenFeest ® - All Rights Reserved