NL NL

Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top

Hearts zeemeerminstaart roze Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top Hearts bikini top Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top Monovin Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top Zwembril
Hearts zeemeerminstaart roze Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top Hearts bikini top Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top Monovin Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top Zwembril
Hearts zeemeerminstaart roze met Monovin, Zwembril en Bikini top
2 Reviews | Review toevoegen
Hearts zeemeerminnenstaart roze met bikini top en monovin met voetvakken voor schoenmaat 30-37. Deze mermaid tail heeft mooie roze hartjes en is voorzien van een beschermlaag en tail tips.
€ 76,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Roze zeemeerminstaart met bikini top

Deze roze zeemeerminstaart met bikini top heeft een prachtig hartjes motief, vandaar de naam Hearts. Deze staart en bikini top hebben niet alleen een liefdevol design maar ook een perfecte pasvorm, dikke stof en zowel een beschermlaag als tailtips. Transformeer je zwemsessies in een sprookjesachtig avontuur met deze staart en bijpassende bikini top.
 

Maatadvies

Volg de hoogste broekmaat die je kind momenteel draagt. Dus als ze broeken draagt in maat 128 en 134, volg dan maat 134.

 Broekmaat   Schoenmaat   Staart maat 
 122-128  30-37  122-128 (6) 
 134-140  30-37  134-140 (8)
 146-152  30-37  146-152 (10


Zeemeerminstaarten groeien met je mee.
Door de kniebeweging tijdens het zwemmen rekken alle zeemeerminstaarten wat uit. Zo groeit de staart wel 2 jaar met je mee.

De bikini top is gedrukt in hetzelfde patroon als de staart. Er is 1 maat topje en die geschikt is voor kinderen tot 10 jaar. De afmetingen van het driehoekig topje zijn 13x13x13cm. We hebben geen bikini broekjes. 
Heeft u vragen? Stuur dan een bericht via WhatsApp
 

Techniek

Voor zeemeermin zwemmen heb je techniek en kracht nodig. Het is een soort vlinderslag. Het is leuk om bij een zwembad een aantal zeemeermin zwemlessen te volgen. Dat bevelen we van harte aan. Kijk hier voor een zwembad bij je in de buurt.

Volg de richtlijnen van de Nederlandse Warenautoriteit voor veilig zeemeermin zwemmen :
  • Dit product is alleen geschikt voor mensen met minimaal zwemdiploma A en B
  • Zwemmen met een zeemeerminstaart moet altijd onder toezicht
  • Oefen in ondiep water met het aan en uitdoen van de zeemeerminstaart
  • Oefen in ondiep water met het zwemmen met de zeemeerminstaart
  • Zwem niet in stromingen of water met golven  ​​
     

Het verhaal van Hearts, de zeemeermin van de liefde

Ergens diep in de azuurblauwe wateren van de Middellandse zee leefde Hearts, de betoverende zeemeermin van de liefde. Haar zeemeerminstaart was niet zomaar een staart, nee, hij was bedekt met sprankelende roze hartjes. Hearts straalde liefde en warmte uit, waar ze ook ging. Hearts had een bijzondere gave. Met een zacht fluisteren kon ze liefde in de harten van anderen laten ontwaken. Ze liet bloemen bloeien, vogels zingen en vriendschappen bloeien met haar pure en magische aanwezigheid.

Op een stralende ochtend, terwijl Hearts door de golven danste, hoorde ze een triest lied dat uit de diepte van de zee opsteeg. Ze volgde het geluid en ontdekte een jonge dolfijn genaamd Ollie. Ollie voelde zich eenzaam en miste zijn familie, die door een sterke stroming van hem gescheiden was. Hearts zwom naar Ollie toe en vroeg wat er aan de hand was. Met een droevige blik in zijn ogen vertelde Ollie zijn verhaal. Hearts legde zachtjes haar hand op zijn dolfijnen vinnen en fluisterde liefdevolle woorden van troost. Ze beloofde Ollie te helpen zijn familie terug te vinden.

Met haar zeemeerminstaart bedekt met hartjes, leidde Hearts Ollie door de zee. Ze zwommen langs kleurrijke koraalriffen en speelse scholen vissen. Hearts zorgde ervoor dat Finn zich geliefd voelde tijdens hun zoektocht naar zijn familie. Uiteindelijk, na vele avonturen, vond Hearts Ollie’s familie in een kalme lagune. Zeemeermin Hearts glimlachte, wetende dat ze liefde en geluk in de harten van anderen had gebracht.

Het nieuws van Hearts' bijzondere gave verspreidde zich het hele Middellandse zeegebied. Andere zeemeerminnen kwamen naar haar toe, verlangend naar haar liefdevolle aanraking en haar vermogen om vriendschappen te versterken. Zeemeermin Hearts werd al snel bekend als de zeemeermin van de liefde. Ze zette zich in om de wereld een mooiere plek te maken, gevuld met begrip, vriendelijkheid en vreugde. Haar hartvormige zeemeerminstaart schitterde als een symbool van liefde en verbondenheid.

En zo zwom Hearts, de zeemeermin van de liefde, door de zee, overal waar ze kwam liefde en warmte verspreidend. Ze leerde iedereen dat liefde de grootste kracht is en dat je met een open hart de wereld een betere plek kan maken. Dus, duik in de betoverende wereld van Hearts, de zeemeermin van de liefde, en laat je hart vervullen met warmte en genegenheid. Laat haar hartjesstaart je herinneren aan de kracht van liefde en de schoonheid van verbondenheid in de onderwaterwereld.

zeemeerminstaart roze
 

Sorteren op:

Review toevoegen
Marisje - 20-07-2023 09:13

Mijn dochter is er super blij mee!
Kwaliteit is echt heel mooi en ze voelt zich echt een zeemeermin.

Nicky - 17-04-2023 00:02

Super kwaliteit

Kleur

Roze

Gebruikstip

Laat de monovin in de zeemeerminstaart zitten na het zwemmen en rustig opdrogen. Zo blijft de staart het langst goed.

Wasvoorschrift

Uitspoelen met handwarm water. Aan de lucht laten drogen. NIET in de wasmachine wassen.

Materiaal zeemeerminstaart

Polyesther en spandex

Materiaal monovin

Neopreen en plastic
Ilse

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Yolanda

"Erg leuk , deze zeeminnenstaarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne

"Milou doet de zeemeermin staart niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Judith

"Wow die glinsters op de zeemeermin staart schitteren echt. Mooier dan ik had verwacht."

Anoniem

"Goed die mermaid tails. Mijn kinderen willen nu weer continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Ingrid

"We hadden de verkeerde maat gekozen. We hebben alleen de zeemeermin staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice."

© 2018 - 2024 ZeemeerminnenFeest ® - All Rights Reserved