NL NL

Gratis verzending vanaf €19,90

Bestellingen vanaf een bedrag van €19,90 worden gratis verzonden. Als je bestelling daaronder zit, dan betaal je €6,95 verzendkosten. Zeemeerminnenfeest verzendt van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen die vóór 12:00 geplaatst worden, worden op dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 12:00 worden op de werkdag erna verzonden.
Heeft u vragen? Stuur dan een bericht via WhatsApp:  WhatsApp icoon

Gratis retourservice

Je kunt onze gratis retourservice gebruiken. Dat staat allemaal op de picklijst uitgelegd die in je pakket zit. Je krijgt na het invullen van het Referentienummer en je mailadres, een retourlabel waarmee je het pakket naar ons kunt opsturen. Je kunt van onze gratis retourservice gebruiken door op deze link te klikken: https://www.retourneren.nl/zeemeerminnenfeest


Hoe werkt ruilen?

Het kan altijd voorkomen dat je toch een andere maat of kleur wil. Dat is geen probleem. We realiseren ons dat dit een mooi kado is voor zwemdiploma's, verjaardagen of Sinterklaas dus als het niet gebruikt is, heb je in ieder geval 30 dagen om te ruilen of retourneren. Zolang het verkoopbaar is aan een volgende klant, kunnen we het accepteren.

Vergeet niet je naam en ordernummer toe te voegen en welke maat/kleur je gewenst had. Alle kinderstaarten in maat 6-8-10 hebben dezelfde monovin dus bij ruilen hoef je alleen de staart terug te sturen. Tienerstaarten met de maten XS en groter hebben ook allemaal dezelfde monovin; dus bij ruilen hoef je alleen de staart terug te sturen.
 

Hoe werkt retourneren?

Retourneren is geen probleem. Je kunt zonder reden het ongebruikte product terug sturen binnen 30 dagen. Als er gebruikssporen zijn dan kunnen we het niet meer aan een volgende klant verkopen... Dan kunnen we de retour niet accepteren.

 

Het retouradres is:

Zeemeerminnenfeest
Europaweg 22
9636 HT Zuidbroek
Nederland
 
Ilse

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Yolanda

"Erg leuk , deze zeeminnenstaarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne

"Milou doet de zeemeermin staart niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Judith

"Wow die glinsters op de zeemeermin staart schitteren echt. Mooier dan ik had verwacht."

Anoniem

"Goed die mermaid tails. Mijn kinderen willen nu weer continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Ingrid

"We hadden de verkeerde maat gekozen. We hebben alleen de zeemeermin staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice."

┬ę 2018 - 2024 ZeemeerminnenFeest ┬« - All Rights Reserved