NL NL

Over ons

Hallo zeemeerminvrienden en -vriendinnen,

ZeemeerminnenFeest is begonnen met het maken en verkopen van zeemeerminstaarten in 2015. Kim, onze jongste dochter, werd toen 7 jaar en wilde graag een zeemeerminfeestje. We zijn op zoek gegaan naar zeemeerminstaarten en al vrij snel zijn we samen gaan werken met zwembaden van Sportfondsen en Optisport. We hebben de staarten verbeterd zodat ze veilig zijn en lang mee gaan.  

We werken heel nauw samen met onze fabrikanten die we regelmatig bezoeken om alle innovaties te zien en nieuwe ideeën te bespreken. We willen continu verbeteren en natuurlijk zoveel mogelijk mooie nieuwe kleuren ontwikkelen. In ons magazijn pakken Jan Jaap, Kevin en Waldo alle pakketten in en vervolgens sturen we het via DPD en Postnl naar onze klanten. 

Wij worden blij van blije kinderen maar staan ook achter de functionaliteit van de zeemeerminstaarten. Na het behalen van hun zwemdiploma B gaan kinderen niet meer zo vaak naar het zwembad, terwijl het belangrijk is dat ze blijven oefenen. Met een zeemeermin staart willen kinderen iedere dag wel naar het zwembad! Superleuk dus om een workshop of zeemeermin diploma te gaan halen!

Hebben jullie vragen of opmerkingen, mail ons op info@zeemeerminnenfeest.nl

Veel spetterende groetjes,

ZeemeerminnenFeest


 
Foto
Ilse

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Yolanda

"Erg leuk , deze zeeminnenstaarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne

"Milou doet de zeemeermin staart niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Judith

"Wow die glinsters op de zeemeermin staart schitteren echt. Mooier dan ik had verwacht."

Anoniem

"Goed die mermaid tails. Mijn kinderen willen nu weer continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Ingrid

"We hadden de verkeerde maat gekozen. We hebben alleen de zeemeermin staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice."

┬ę 2018 - 2024 ZeemeerminnenFeest ┬« - All Rights Reserved