NL NL

Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top

Happy zeemeermin staart Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Happy Bikini top Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Monovin Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zwembril
Happy zeemeermin staart Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Happy Bikini top Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Monovin Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zwembril
Happy Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top
5 Reviews | Review toevoegen
Happy zeemeerminnenstaart met zijvinnen, bikini top en monovin met voetvakken voor schoenmaat 30-37. Deze mermaid tail heeft een beschermende glimlaag, tail tips en twee stevige zijvinnen.
€ 76,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Maatadvies:
Volg de hoogste broekmaat die je kind momenteel draagt. Dus als ze broeken draagt in maat 128 en 134, volg dan maat 134.

 Broekmaat   Schoenmaat   Staart maat 
 122-128  30-37  122-128 (6) 
 134-140  30-37  134-140 (8)
 146-152  30-37  146-152 (10


Zeemeerminstaarten groeien met je mee.
Door de kniebeweging tijdens het zwemmen rekken alle zeemeerminstaarten wat uit. Zo groeit de staart wel 2 jaar met je mee.

De bikini top is gedrukt in hetzelfde patroon als de staart. Er is 1 maat topje en die geschikt is voor kinderen tot 10 jaar. De afmetingen van het driehoekig topje zijn 13x13x13cm. We hebben geen bikini broekjes. 
Heeft u vragen? Stuur dan een bericht via WhatsApp
Voor zeemeermin zwemmen heb je techniek en kracht nodig. Het is een soort vlinderslag. Het is leuk om bij een zwembad een aantal zeemeermin zwemlessen te volgen. Dat bevelen we van harte aan. Kijk hier voor een zwembad bij je in de buurt.

Volg de richtlijnen van de Nederlandse Warenautoriteit voor veilig zeemeermin zwemmen :
  • Dit product is alleen geschikt voor mensen met minimaal zwemdiploma A en B
  • Zwemmen met een zeemeerminstaart moet altijd onder toezicht
  • Oefen in ondiep water met het aan en uitdoen van de zeemeerminstaart
  • Oefen in ondiep water met het zwemmen met de zeemeerminstaart
  • Zwem niet in stromingen of water met golven  ​​

Het verhaal van Happy, de zeemeermin van de Regenboog
In een sprankelende zee ergens op deze mooie aarde, zwom een groepje vrolijke jonge zeemeerminnen. Ze waren vastbesloten om het mysterie van de regenboog te ontrafelen. Elke keer als er een prachtige regenboog boven de zee verscheen, gingen ze op zoek naar het beginpunt. Samen zwommen ze door koraalriffen en langs speelse dolfijnen. Ze ontmoetten kleurrijke vissen en lachten om de grappen van de octopus. Elke keer dat ze dachten dat ze het begin van de regenboog hadden gevonden, leidde het hen naar een ander betoverend avontuur.

Op een stralende dag, toen de zonnestralen de zee omhelsden, ontdekten ze een betoverend schouwspel. In het midden van een cirkel van glinsterende zeewier zat een zeemeermin met een zeemeermin staart in alle kleuren van de regenboog. Haar naam was Happy. Happy had een sprankelende glimlach op haar gezicht en haar ogen straalden van puur geluk. Ze was het beginpunt van elke regenboog, de bron van vreugde en positiviteit.

De jonge zeemeerminnen voelden zich meteen aangetrokken tot zeemeermin Happy's stralende energie. Ze zwommen om haar heen en vroegen haar hoe ze zo gelukkig kon zijn. Happy legde uit dat ze gelukkig was omdat ze altijd vreugde verspreidde. Ze zwom van plek naar plek en bracht blijdschap in de harten van iedereen die ze ontmoette. Vanaf die dag sloten de jonge zeemeerminnen zich aan bij Happy en samen verspreidden ze vreugde door de zee. Ze organiseerden onderwaterfeestjes, hielpen verdrietige zeedieren en zorgden voor een lach op ieders gezicht.

En zo zwommen zeemeermin Happy en haar vrolijke groepje zeemeerminnen, met hun stralende regenboogstaarten, verder op hun avontuurlijke missie om de wereld om hen heen te vullen met geluk. Hun vriendschap en positieve energie verlichtten de oceaan en herinnerden iedereen eraan dat het geluk altijd binnen handbereik was.

Happy zeemeermin staart

Sorteren op:

Review toevoegen
Tamara - 15-02-2024 20:30

Heel erg blij met de zeemeermin staart, super mooi en fijn van kwaliteit.
Hier gaat ze heel veel plezier van hebben!
Ze voelde zich al een echte zeemeermin 🧜🏽‍♀️

Cato - 26-06-2023 20:55

Het perfecte cadeau voor onze dochter.
Ze voelt zich en ziet eruit als een echte zeemeermin.

Zeer Goede kwaliteit !!

Anoniem - 07-11-2022 22:25

Al heel lang wilde onze dochter een zeemeerminnenstaart, waarvoor ze extra haar best deed tijdens zwemles. Eindelijk heeft ze haar diploma behaald en kreeg als cadeau deze staart. Hij is heel mooi! Ze voelt zich een echte zeemeermin. De stof heeft mooie kleuren en ziet er in het echt nog mooier uit! De maat klopt exact!

Lochem - 08-02-2022 10:53

Hele mooie staart met bijpassende bikini van kwalitatief goed materiaal. Na de 1e keer in het zwembad al veel leuke reacties gehad! Pasvorm is precies goed. Broekmaat = maat van zeemeerminstaart.

Xxx - 12-09-2021 08:51

Gave staart! Mooie kleuren.
Staat mooi en bij een slank meisje past ie goed. Sluit netjes aan.
Meerwaarde van rugzak zie ik niet zo. De natte vin drupt een heel spoor achter je aan na afloop.

Kleur

Paars blauw groen geel oranje rood

Gebruikstip

Laat de monovin in de zeemeerminstaart zitten na het zwemmen en rustig opdrogen. Zo blijft de staart het langst goed.

Wasvoorschrift

Uitspoelen met handwarm water. Aan de lucht laten drogen. NIET in de wasmachine wassen.

Materiaal zeemeerminstaart

Polyesther en spandex

Materiaal monovin

Neopreen en plastic
Ilse

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Yolanda

"Erg leuk , deze zeeminnenstaarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne

"Milou doet de zeemeermin staart niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Judith

"Wow die glinsters op de zeemeermin staart schitteren echt. Mooier dan ik had verwacht."

Anoniem

"Goed die mermaid tails. Mijn kinderen willen nu weer continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Ingrid

"We hadden de verkeerde maat gekozen. We hebben alleen de zeemeermin staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice."

© 2018 - 2024 ZeemeerminnenFeest ® - All Rights Reserved