NL NL

Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top

Zoey zeemeermin staart met monovin Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top
Zoey zeemeermin staart met monovin Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top
Zoey zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top
3 Reviews | Review toevoegen
Zoey zeemeerminnenstaart met zijvinnen, bikini top en monovin met voetvakken voor schoenmaat 30-37. Deze mermaid tail heeft een beschermende glimlaag, tail tips en twee stevige zijvinnen.
€ 76,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Maatadvies
Volg de hoogste broekmaat die je momenteel draagt. Dus als ze broeken draagt in maat 128 en 134, volg dan maat 134. De taille moet goed aansluiten anders zakt de zeemeerminstaart af tijdens het zwemmen. Koop de staart niet op de groei. De lengte van de tiener en volwassen staarten vanaf maat XS is gelijk. Het verschil zit hem alleen in de breedte bij de taille. Daarnaast zit er bij die staarten een grotere monovin.

 Broekmaat   Schoenmaat   Staart maat 
 122-128  30-37  122-128 (6) 
 134-140  30-37  134-140 (8)
 146-152  30-37  146-152 (10
 158-164 / 34   36-43  XS
 170-176 / 36   36-43  S
 170+ / 38  36-43  M
 170+ / 40  36-43  L
 170+ / 42  36-43  XL


 

Zeemeerminstaarten groeien met je mee.
Door de kniebeweging tijdens het zwemmen rekken alle zeemeerminstaarten wat uit. Zo groeit de staart wel 2 jaar met je mee.

De bikini top is gedrukt in hetzelfde patroon als de staart. Er is 1 maat topje en die geschikt is voor kinderen tot 10 jaar. De afmetingen van het driehoekig topje zijn 13x13x13cm. We hebben geen bikini broekjes. 
Heeft u vragen? Stuur dan een bericht via WhatsApp
Voor zeemeermin zwemmen heb je techniek en kracht nodig. Het is een soort vlinderslag. Het is leuk om bij een zwembad een aantal zeemeermin zwemlessen te volgen. Dat bevelen we van harte aan. Kijk hier voor een zwembad bij je in de buurt.

Volg de richtlijnen van de Nederlandse Warenautoriteit voor veilig zeemeermin zwemmen :
  • Dit product is alleen geschikt voor mensen met minimaal zwemdiploma A en B
  • Zwemmen met een zeemeerminstaart moet altijd onder toezicht
  • Oefen in ondiep water met het aan en uitdoen van de zeemeerminstaart
  • Oefen in ondiep water met het zwemmen met de zeemeerminstaart
  • Zwem niet in stromingen of water met golven  ​​

Het verhaal van Zoey, de zeemeermin van het gezonde leven.
Diep in de sprankelende zee, waar het water danste in de kleuren van de regenboog, zwom een dappere zeemeermin genaamd Zoey. Haar naam betekende 'leven' en dat was precies waarvoor ze streed. Ze had een schitterende paarse zeemeermin staart, glinsterend als amethist, en haar hart was gevuld met passie voor het beschermen van het leven in de zee.

Zoey zag hoe de negatieve invloeden van mensen de zee aantastten. Plastic afval vervuilde het water en vissen leden onder de verontreiniging. Ze besloot om actie te ondernemen. Elke dag zwom Zeemeermin Zoey langs de kustlijn, op zoek naar gestrande dieren die hulp nodig hadden. Ze bevrijdde schildpadden verstrikt in visnetten, verzamelde drijvend afval en sprak met de vissen over het belang van het beschermen van hun thuis.

Op een dag ontdekte Zoey dat er een olielek was in de buurt. Zeemeerminnen en dieren in de zee waren bedekt met olie en het leven in de zee was in gevaar. Zoey besloot niet machteloos toe te kijken. Ze riep alle dieren bij elkaar en leidde hen naar veiligere wateren. Met haar krachtige zwemmen en doorzettingsvermogen slaagde Zeemeermin Zoey erin om alle dieren te redden. Ze vond hulp van mensen die begaan waren met de zee. Samen werkten ze hard om het olielek te stoppen en de zee weer schoon te maken.

Zoey besefte dat het beschermen van de zee een voortdurende strijd was. Ze organiseerde onderwaterbijeenkomsten om iedereen bewust te maken van de impact die ze hadden op de zee. Ze leerde hen over het belang van duurzaamheid en het verminderen van plastic afval. Haar inspanningen inspireerden anderen om ook actie te ondernemen. Samen vormden ze een krachtige beweging om het leven in de zee te beschermen.

En zo zwom Zeemeermin Zoey, met haar stralende paarse zeemeermin staart, voortdurend op missies om de zee te beschermen tegen de negatieve invloeden van mensen. Haar vastberadenheid en liefde voor het leven in de zee maakten haar een ware heldin, en haar naam werd gefluisterd in de golven als symbool van hoop en verandering.

Sorteren op:

Review toevoegen
Leen - 20-04-2024 08:12

Mooie, stevige staart die goed valt op maat. Aan de buik zit het goed stevig waardoor de staart niet afzakt tijdens het zwemmen. Dit was de reden waarom we bij zeemeerminnenfeest besteld hebben.
Het bevalt mijn dochter prima!

Shirley - 06-03-2024 07:45

Dochter helemaal blij met haar zeemerminnen outfit. Ze mist alleen een zwembroekje en die snap ik wel.
Als je klaar bent met je zeemeerminnen staart dan doe je hem even uit om later weer mee te zwemmen maar dan moet je dus een ander bikinibroekje hebben.

Evelyn - 18-09-2023 14:17

Mijn nichtje is helemaal in de hemel met haar Zeemeermin outfit. Mooie kwaliteit en prachtige kleuren. Ook alle accessoires én het gratis kettinkje zijn top.

Kleur

Paars rood zwart

Gebruikstip

Laat de monovin in de zeemeerminstaart zitten na het zwemmen en rustig opdrogen. Zo blijft de staart het langst goed.

Wasvoorschrift

Uitspoelen met handwarm water. Aan de lucht laten drogen. NIET in de wasmachine wassen.

Materiaal zeemeerminstaart

Polyesther en spandex

Materiaal monovin

Neopreen en plastic
Ilse

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Yolanda

"Erg leuk , deze zeeminnenstaarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne

"Milou doet de zeemeermin staart niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Judith

"Wow die glinsters op de zeemeermin staart schitteren echt. Mooier dan ik had verwacht."

Anoniem

"Goed die mermaid tails. Mijn kinderen willen nu weer continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Ingrid

"We hadden de verkeerde maat gekozen. We hebben alleen de zeemeermin staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice."

© 2018 - 2024 ZeemeerminnenFeest ® - All Rights Reserved