NL NL

Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top

Shelly glitter zeemeerminstaart met monovin Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Monovin
Shelly glitter zeemeerminstaart met monovin Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Monovin
Shelly Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top
4 Reviews | Review toevoegen
Shelly zeemeerminnenstaart met bikini top en monovin met voetvakken voor schoenmaat 30-37. Deze mermaid tail heeft een beschermlaag en tail tips.
€ 76,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Maatadvies
Volg de hoogste broekmaat die je momenteel draagt. Dus als ze broeken draagt in maat 128 en 134, volg dan maat 134. De taille moet goed aansluiten anders zakt de zeemeerminstaart af tijdens het zwemmen. Koop de staart niet op de groei. De lengte van de tiener en volwassen staarten vanaf maat XS is gelijk. Het verschil zit hem alleen in de breedte bij de taille. Daarnaast zit er bij die staarten een grotere monovin.

 Broekmaat   Schoenmaat   Staart maat 
 122-128  30-37  122-128 (6) 
 134-140  30-37  134-140 (8)
 146-152  30-37  146-152 (10
 158-164 / 34   36-43  XS
 170-176 / 36   36-43  S
 170+ / 38  36-43  M
 170+ / 40  36-43  L
 170+ / 42  36-43  XL


 

Zeemeerminstaarten groeien met je mee.
Door de kniebeweging tijdens het zwemmen rekken alle zeemeerminstaarten wat uit. Zo groeit de staart wel 2 jaar met je mee.

De bikini top is gedrukt in hetzelfde patroon als de staart. Er is 1 maat topje en die geschikt is voor kinderen tot 10 jaar. De afmetingen van het driehoekig topje zijn 13x13x13cm. We hebben geen bikini broekjes. 
Heeft u vragen? Stuur dan een bericht via WhatsApp
Voor zeemeermin zwemmen heb je techniek en kracht nodig. Het is een soort vlinderslag. Het is leuk om bij een zwembad een aantal zeemeermin zwemlessen te volgen. Dat bevelen we van harte aan. Kijk hier voor een zwembad bij je in de buurt.

Volg de richtlijnen van de Nederlandse Warenautoriteit voor veilig zeemeermin zwemmen :
  • Dit product is alleen geschikt voor mensen met minimaal zwemdiploma A en B
  • Zwemmen met een zeemeerminstaart moet altijd onder toezicht
  • Oefen in ondiep water met het aan en uitdoen van de zeemeerminstaart
  • Oefen in ondiep water met het zwemmen met de zeemeerminstaart
  • Zwem niet in stromingen of water met golven  ​​

Het verhaal van Shelly, de zeemeermin met de magische schelp.
Diep in de glinsterende wateren van de oceaan woonde een vrolijke zeemeermin genaamd Shelly. Ze had een betoverende mintgroene zeemeermin staart met een prachtige schelp erop. Shelly was avontuurlijk en altijd klaar voor nieuwe ontdekkingen.

Op een dag hoorde Shelly een legende over een magische schelp die wonderen kon verrichten. Deze schelp was ergens diep in de oceaan verstopt. Hij had de kracht om de zee weer schoon en gezond te maken. Zeemeermin Shelly was vastbesloten om de schelp te vinden en de oceaan te helpen. Samen met haar beste vriendin, een nieuwsgierige dolfijn genaamd Daisy, begon zeemeermin Shelly aan een spannende zoektocht. Ze zwommen door koraalriffen en langs kleurrijke vissen, op zoek naar aanwijzingen die hen naar de magische schelp zouden leiden.

Na dagen van avontuur en ontmoetingen met vriendelijke zeedieren, vonden Shelly en Daisy een oude schildpad genaamd Pokey. Pokey vertelde hen dat de schelp verborgen lag in een grot onder een schitterend koraalrif. Vol moed en opwinding gingen Shelly en Daisy naar de grot. Daar vonden ze de schelp, stralend en vol mysterie. Ze vroegen de schelp hoe de zee weer schoon en gezond kon worden.

De schelp fluisterde een wijs antwoord: "Zorg voor de zee en zij zal voor jullie zorgen. Verwijder het afval, bescherm de dieren en koester de schoonheid van de oceaan." Shelly en Daisy beloofden plechtig om de boodschap van de schelp te verspreiden. Ze organiseerden opruimacties en leerden anderen over het belang van een schone zee. Langzaam maar zeker begon de zee weer gezond en sprankelend te worden.

Vanaf die dag werd Shelly gezien als de beschermster van de zee. Haar mintgroene zeemeermin staart met de prachtige schelp werd een symbool van hoop en bewustzijn. En zo zwom zeemeermin Shelly, met haar glinsterende mintgroene zeemeermin staart en de magische schelp, verder op haar missie om de oceaan te beschermen. Ze geloofde in de kracht van kleine acties en wist dat ze, samen met anderen, de zee kon laten stralen met gezondheid en vreugde.

Shelly zeemeermin staart

Sorteren op:

Review toevoegen
Natascha - 22-03-2024 20:43

Erg tevreden! Mooie kleur en kwaliteit, mijn dochter was er superblij mee. Ze is nu een echte zeemeermin!

Wendy - 20-06-2023 09:26

Top! Mooie pasvorm en fijne communicatie. Plaat bleek gebroken maar er werd direct op gereageerd! Een heel gelukkig meisje hier in huis!

Anoniem - 09-05-2023 14:38

alles dik in orde

Lisette Loogman - 10-01-2023 20:44

Deze zeemeerminnen staart besteld als cadeau voor mijn dochters afzwemmen voor het B-diploma. Ze is er zo ontzettend blij mee! De kwaliteit is mooi, goed afgewerkt. Leuk verpakt als pakket samen met het bijpassende topje en een duikbril. We hadden hem ook heel snel binnen. Top aankoop!

Kleur

Mintgroen wit

Gebruikstip

Laat de monovin in de zeemeerminstaart zitten na het zwemmen en rustig opdrogen. Zo blijft de staart het langst goed.

Wasvoorschrift

Uitspoelen met handwarm water. Aan de lucht laten drogen. NIET in de wasmachine wassen.

Materiaal zeemeerminstaart

Polyesther en spandex

Materiaal monovin

Neopreen en plastic
Ilse

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Yolanda

"Erg leuk , deze zeeminnenstaarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne

"Milou doet de zeemeermin staart niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Judith

"Wow die glinsters op de zeemeermin staart schitteren echt. Mooier dan ik had verwacht."

Anoniem

"Goed die mermaid tails. Mijn kinderen willen nu weer continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Ingrid

"We hadden de verkeerde maat gekozen. We hebben alleen de zeemeermin staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice."

© 2018 - 2024 ZeemeerminnenFeest ® - All Rights Reserved