NL NL

Unicorn Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top

Unicorn zeemeerminstaart met monovin Unicorn Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Unicorn Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Unicorn Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Unicorn Bikini top Unicorn Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top monovin Unicorn Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Unicorn Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Unicorn Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zwembril
Unicorn zeemeerminstaart met monovin Unicorn Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Unicorn Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Unicorn Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Unicorn Bikini top Unicorn Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top monovin Unicorn Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Unicorn Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Unicorn Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zwembril
Unicorn Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top
7 Reviews | Review toevoegen
Unicorn zeemeerminstaart met bikini top en monovin met voetvakken voor schoenmaat 30-37. Deze staart heeft een glimmende beschermlaag en tail tips.
€ 76,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Maatadvies:
Volg de hoogste broekmaat die je kind momenteel draagt. Dus als ze broeken draagt in maat 128 en 134, volg dan maat 134.

 Broekmaat   Schoenmaat   Staart maat 
 122-128  30-37  122-128 (6) 
 134-140  30-37  134-140 (8)
 146-152  30-37  146-152 (10


Zeemeerminstaarten groeien met je mee.
Door de kniebeweging tijdens het zwemmen rekken alle zeemeerminstaarten wat uit. Zo groeit de staart wel 2 jaar met je mee.

De bikini top is gedrukt in hetzelfde patroon als de staart. Er is 1 maat topje en die geschikt is voor kinderen tot 10 jaar. De afmetingen van het driehoekig topje zijn 13x13x13cm. We hebben geen bikini broekjes. 
Heeft u vragen? Stuur dan een bericht via WhatsApp
Voor zeemeermin zwemmen heb je techniek en kracht nodig. Het is een soort vlinderslag. Het is leuk om bij een zwembad een aantal zeemeermin zwemlessen te volgen. Dat bevelen we van harte aan. Kijk hier voor een zwembad bij je in de buurt.

Volg de richtlijnen van de Nederlandse Warenautoriteit voor veilig zeemeermin zwemmen :
  • Dit product is alleen geschikt voor mensen met minimaal zwemdiploma A en B
  • Zwemmen met een zeemeerminstaart moet altijd onder toezicht
  • Oefen in ondiep water met het aan en uitdoen van de zeemeerminstaart
  • Oefen in ondiep water met het zwemmen met de zeemeerminstaart
  • Zwem niet in stromingen of water met golven  ​​

Het verhaal van Unicorn, de zeemeermin die het koraal beschermt.
In een sprookjesachtige zee, bevolkt door een groep kleurrijke zeemeermin eenhoorns, woonde een bijzondere zeemeermin genaamd Unicorn. Met haar zeemeermin staart vol vrolijke kleuren was ze een betoverende verschijning terwijl ze door de golven zwom. Maar er was meer aan Unicorn dan alleen haar schoonheid - ze had een groot hart voor de natuur en een onverwoestbaar verlangen om de wereld te beschermen.

Op een dag, terwijl Unicorn met haar eenhoorn vriendinnen door de zee zwom, ontdekten ze een zorgwekkend fenomeen. Het koraalrif, dat ooit bruisend en levendig was, werd getroffen door verzuring en verontreiniging door het afval dat mensen in de zee gooiden. Zeemeermin Unicorn voelde dat ze in actie moest komen. Met vastberadenheid nam Unicorn het voortouw en riep haar eenhoorn vriendinnen bij zich. Ze vormden een krachtige groep, vastbesloten om het koraal te redden en de zee te beschermen. Ze zwommen naar de meest aangetaste delen van het rif en begonnen met het opruimen van het afval dat was achtergelaten door mensen.

Maar dat was niet genoeg voor Unicorn en haar eenhoorn vriendinnen. Ze beseften dat ze ook de oorzaken moesten aanpakken. Unicorn dook diep in de zee en ontdekte een oude zeegrot vol met wijze zeedieren. Ze leerde over de schadelijke effecten van verzuring en de noodzaak om bewustzijn te creëren bij de mensen. Ze schreef een brief aan de mensheid en legde die samen met wat van het afval op een strand waar overdag veel mensen komen. Ze vroeg aandacht voor de problemen van het koraal. Mensen over de hele wereld werden geraakt door haar verhaal en sloten zich aan bij de inspanningen om de zee te beschermen.

Dankzij de inzet van Unicorn en haar eenhoornvriendinnen begonnen de ogen van de menselijke wereld zich te openen. Projecten voor het opruimen van de zee werden opgestart en er werden maatregelen genomen om de vervuiling te verminderen. Het koraalrif begon langzaam te herstellen, en met de steun van steeds meer mensen, bloeide het weer op in al zijn pracht en praal.

Unicorn en haar eenhoornvriendinnen zwommen gelukkig door de zee, wetende dat ze een verschil hadden gemaakt. Hun avontuurlijke geest had het koraal en de zee gered van de dreiging van verzuring en vervuiling. Unicorn, de heldhaftige zeemeermin, bewees dat zelfs in een magische wereld, mensen samen kunnen werken om de natuur te beschermen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Hanneke Scholte - 02-10-2023 09:18

Kleindochter super blij!
Gekozen voor deze versie omdat er zowel een topje als monovin bij de staart zit. Duikbril was een extra bonus. Kwaliteit is heel goed. Degelijk materiaal. Maatvoering prima.

Anoniem - 20-09-2023 11:58

Super mooi

Kitty - 07-07-2023 12:16

Prachtig zeemeermin pak ontvangen met staart
Goede kwaliteit!
Mijn kleindochter is zeeeer blij ermee

Anoniem - 27-10-2022 20:16

Mooi staart! Topje zat er niet bij geleverd maar wel besteld. Na een appje super snel nageleverd! Mijn dochter is er erg blij mee!!

Martine - 02-06-2022 21:53

Wat een bijzonder fijne webwinkel! Het contact is heel snel en heel vriendelijk. Het was voor het eerst dat ik iets nodig had voor zeemeerminzwemmen, maar ik weet nu al: nooit meer een andere winkel!
De spullen zijn heel mooi, er werd goed meegedacht over de maat, alles is helemaal naar verwachting.

Anoniem - 01-03-2022 15:40

Snelle en keurige levering. 2 maten besteld waarvan ik er 1 zonder betaling mocht retour sturen.
Erg blij en tevreden met deze aankoop , ziet er kwalitatief mooi uit

van lokven - 30-07-2021 19:26

Onze dochter zat er met smart op te wachten toen binnen was moest hij meteen aan en uit testen werkt super en is egt mooi ze is er super blij

Kleur

Roze groen lichtblauw paars

Gebruikstip

Laat de monovin in de zeemeerminstaart zitten na het zwemmen en rustig opdrogen. Zo blijft de staart het langst goed.

Wasvoorschrift

Uitspoelen met handwarm water. Aan de lucht laten drogen. NIET in de wasmachine wassen.

Materiaal zeemeerminstaart

Polyesther en spandex

Materiaal monovin

Neopreen en plastic
Ilse

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Yolanda

"Erg leuk , deze zeeminnenstaarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne

"Milou doet de zeemeermin staart niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Judith

"Wow die glinsters op de zeemeermin staart schitteren echt. Mooier dan ik had verwacht."

Anoniem

"Goed die mermaid tails. Mijn kinderen willen nu weer continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Ingrid

"We hadden de verkeerde maat gekozen. We hebben alleen de zeemeermin staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice."

© 2018 - 2024 ZeemeerminnenFeest ® - All Rights Reserved