NL NL

Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top

Marine zeemeerminstaart met monovin Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top
Marine zeemeerminstaart met monovin Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top
Marine Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top
4 Reviews | Review toevoegen
LET OP: BUDGET model gemaakt van 200g stof - ZONDER beschermlaag en tail tips. Dit model valt kleiner! 116-122 (6) | 128-134 (8) | 140-152 (10)
€ 67,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Maatadvies
Volg de hoogste broekmaat die je momenteel draagt. Dus als ze broeken draagt in maat 128 en 134, volg dan maat 134. De taille moet goed aansluiten anders zakt de zeemeerminstaart af tijdens het zwemmen. Koop de staart niet op de groei. De lengte van de tiener en volwassen staarten vanaf maat XS is gelijk. Het verschil zit hem alleen in de breedte bij de taille. Daarnaast zit er bij die staarten een grotere monovin.

 Broekmaat   Schoenmaat   Staart maat 
 116-122  30-37  116-122 (6) 
 128-134  30-37  128-134 (8)
 140-152  30-37  140-152 (10
 158-164 / 34   36-43  XS
 170-176 / 36   36-43  S
 170+ / 38  36-43  M
 170+ / 40  36-43  L
 170+ / 42  36-43  XL


 

Zeemeerminstaarten groeien met je mee.
Door de kniebeweging tijdens het zwemmen rekken alle zeemeerminstaarten wat uit. Zo groeit de staart wel 2 jaar met je mee.

De bikini top is gedrukt in hetzelfde patroon als de staart. Er is 1 maat topje en die geschikt is voor kinderen tot 10 jaar. De afmetingen van het driehoekig topje zijn 13x13x13cm. We hebben geen bikini broekjes. 
Heeft u vragen? Stuur dan een bericht via WhatsApp
Voor zeemeermin zwemmen heb je techniek en kracht nodig. Het is een soort vlinderslag. Het is leuk om bij een zwembad een aantal zeemeermin zwemlessen te volgen. Dat bevelen we van harte aan. Kijk hier voor een zwembad bij je in de buurt.

Volg de richtlijnen van de Nederlandse Warenautoriteit voor veilig zeemeermin zwemmen :
  • Dit product is alleen geschikt voor mensen met minimaal zwemdiploma A en B
  • Zwemmen met een zeemeerminstaart moet altijd onder toezicht
  • Oefen in ondiep water met het aan en uitdoen van de zeemeerminstaart
  • Oefen in ondiep water met het zwemmen met de zeemeerminstaart
  • Zwem niet in stromingen of water met golven  ​​

Het verhaal van Marine Blue, de zeemeermin van de grote Oceaan.
Diep in de sprankelende oceaan, waar de zonnestralen de dieptes verlichtten, zwom een prachtige zeemeermin genaamd Marine Blue. Haar betoverende zeemeermin staart, met schitterende blauw-groene schubben, glinsterde als kostbare edelstenen. Marine Blue had een diepe liefde voor de oceaan en alles wat daarin leefde.

Op een dag verzamelde Marine Blue al haar zeemeermin vrienden om hen te vertellen over de ouderdom van de oceanen en de verschillende dieren die erin leefden. Ze zwommen in een cirkel, nieuwsgierig naar haar verhaal. "Lieve vrienden," begon Marine Blue, "wisten jullie dat de oceanen ouder zijn dan de tijd zelf? Ze bestaan al miljoenen, zo niet miljarden jaren!"

De zeemeerminnen keken haar verwonderd aan, en Marine Blue nam hen mee op een avontuurlijke reis door de geschiedenis van de oceaan. Ze vertelde over de evolutie van het leven, van de kleinste micro-organismen tot de majestueuze walvissen en kleurrijke koraalriffen. Ze noemde de verschillende zones van de oceaan, van de zonovergoten oppervlakte tot de mysterieuze dieptes. Ze vertelde over de vele soorten vissen, zoals scholen kleurrijke tropische vissen, snelle haaien en de sierlijke zeepaardjes.

Marine Blue liet haar vrienden kennismaken met de verbazingwekkende wezens van de diepzee, zoals de angstaanjagende maar fascinerende vampierinktvis en de glimwormvissen die de dieptes verlichtten als een magisch sterrenstelsel. Terwijl Marine Blue haar verhalen vertelde, voelden de zeemeerminnen zich verbonden met de wonderen van de oceaan. Ze stelden vragen en deelden hun eigen ervaringen met de verschillende zeedieren.

Vanaf die dag werden Marine Blue en haar verhalen een inspiratiebron voor iedereen in de zee. Ze zwom door de oceaan, ontmoette nieuwe dieren en leerde steeds meer over de geheimen van de onderwaterwereld.

En zo zwom Zeemeermin Marine Blue, met haar betoverende blauw-groene zeemeermin staart, door de oceaan en deelde ze haar kennis en liefde voor de zee met haar vrienden. Haar verhalen openden hun ogen voor de ongelooflijke diversiteit en ouderdom van de oceanen, en haar naam werd gefluisterd in de stromingen als een symbool van respect en bewondering voor de prachtige onderwaterwereld.
 

Sorteren op:

Review toevoegen
Marij - 14-07-2022 21:09

M’n dochter is er helemaal blij mee. Het ziet er ook heel mooi uit. Vind wel dat je na 1 keer gebruiken al vale plekken ziet/gepield is. Veel sneller dan bij een bikini broekje (zelfs lettend op niet schuiven/wrijving van de stof)
Dat vind persoonlijk wel erg snel.

Lela - 07-01-2022 12:11

Ik ben er heel blij mee, het was voor mijn verjaardagscadeau. Nu wachten op mijn eerste zwemles.
Het zit superfijn, en de kwaliteit is erg mooi.

Kaatje - 29-08-2021 16:40

Super leuk, goede kwaliteit.

Heleen - 03-07-2021 22:35

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Kleur

Lichtblauw mintgroen

Gebruikstip

Laat de monovin in de zeemeerminstaart zitten na het zwemmen en rustig opdrogen. Zo blijft de staart het langst goed.

Wasvoorschrift

Uitspoelen met handwarm water. Aan de lucht laten drogen. NIET in de wasmachine wassen.

Materiaal zeemeerminstaart

Polyesther en spandex

Materiaal monovin

Neopreen en plastic
Ilse

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Yolanda

"Erg leuk , deze zeeminnenstaarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne

"Milou doet de zeemeermin staart niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Judith

"Wow die glinsters op de zeemeermin staart schitteren echt. Mooier dan ik had verwacht."

Anoniem

"Goed die mermaid tails. Mijn kinderen willen nu weer continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Ingrid

"We hadden de verkeerde maat gekozen. We hebben alleen de zeemeermin staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice."

© 2018 - 2024 ZeemeerminnenFeest ® - All Rights Reserved