NL NL

Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top

Delphi zeemeerminstaart met monovin Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zwembril
Delphi zeemeerminstaart met monovin Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zwembril
Delphi Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top
4 Reviews | Review toevoegen
Delphi zeemeerminnenstaart met zijvinnen, bikini top en monovin. Deze mermaid tail heeft een beschermende glimlaag en tail tips.
€ 76,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Maatadvies
Volg de hoogste broekmaat die je momenteel draagt. Dus als ze broeken draagt in maat 128 en 134, volg dan maat 134. De taille moet goed aansluiten anders zakt de zeemeerminstaart af tijdens het zwemmen. Koop de staart niet op de groei. De lengte van de tiener en volwassen staarten vanaf maat XS is gelijk. Het verschil zit hem alleen in de breedte bij de taille. Daarnaast zit er bij die staarten een grotere monovin.

 Broekmaat   Schoenmaat   Staart maat 
 122-128  30-37  122-128 (6) 
 134-140  30-37  134-140 (8)
 146-152  30-37  146-152 (10
 158-164 / 34   36-43  XS
 170-176 / 36   36-43  S
 170+ / 38  36-43  M
 170+ / 40  36-43  L
 170+ / 42  36-43  XL


 

Zeemeerminstaarten groeien met je mee.
Door de kniebeweging tijdens het zwemmen rekken alle zeemeerminstaarten wat uit. Zo groeit de staart wel 2 jaar met je mee.

De bikini top is gedrukt in hetzelfde patroon als de staart. Er is 1 maat topje en die geschikt is voor kinderen tot 10 jaar. De afmetingen van het driehoekig topje zijn 13x13x13cm. We hebben geen bikini broekjes. 
Heeft u vragen? Stuur dan een bericht via WhatsApp
Voor zeemeermin zwemmen heb je techniek en kracht nodig. Het is een soort vlinderslag. Het is leuk om bij een zwembad een aantal zeemeermin zwemlessen te volgen. Dat bevelen we van harte aan. Kijk hier voor een zwembad bij je in de buurt.

Volg de richtlijnen van de Nederlandse Warenautoriteit voor veilig zeemeermin zwemmen :
  • Dit product is alleen geschikt voor mensen met minimaal zwemdiploma A en B
  • Zwemmen met een zeemeerminstaart moet altijd onder toezicht
  • Oefen in ondiep water met het aan en uitdoen van de zeemeerminstaart
  • Oefen in ondiep water met het zwemmen met de zeemeerminstaart
  • Zwem niet in stromingen of water met golven  ​​


Het verhaal van Delphi, de zeemeermin van de diepe Oceaan.

In de diepste wateren van de oceaan woonde een zeemeermin genaamd Delphi. Delphi was niet zomaar een zeemeermin, nee, ze was buitengewoon bijzonder. Haar prachtige golvende haren waren donkerblauw en haar zeemeerminstaart had een schitterende paarse kleur. Zeemeermin Delphi had een speciale gave: ze kon met dieren praten.

Ze had vriendelijke gesprekken met speelse dolfijnen, wijze schildpadden en zelfs met de reusachtige walvissen die door de oceaan zwommen. Delphi was geliefd bij alle zeedieren en ze bracht vreugde en harmonie waar ze ook ging. Op een zonnige dag, terwijl Delphi rustig door de diepte zwom, hoorde ze een zacht snikken. Ze volgde het geluid en ontdekte een kleine zeepaardje genaamd Sammie. Sammie was verdwaald en kon zijn familie niet meer vinden.

Zeemeermin Delphi zwom naar Sammie toe en vroeg wat er aan de hand was. Met een snik vertelde Sammie hoe hij tijdens het spelen zijn familie was kwijtgeraakt. Hij voelde zich alleen en verdrietig. Zeemeermin Delphi nam Sammie onder haar vleugels en beloofde hem te helpen. Ze gebruikte haar gave om met de andere zeepaardjes te communiceren. Ze vroeg hen om hulp bij het zoeken naar Sammies familie. Samen zwommen ze door de mysterieuze diepe oceaan.

Gelukkig vonden ze al snel Sammies familie. Sammie was dolblij en knuffelde haar ouders. broertjes en zusjes. Dankbaar keerde Sammie terug naar Delphi en vroeg: "Hoe kan ik je bedanken voor alles wat je hebt gedaan?" Zeemeermin Delphi glimlachte en zei: "Het is heerlijk om te zien hoe gelukkig je bij je bent. Dat is het mooiste geschenk dat je me kunt geven."

Vanaf die dag waren zeemeermin Delphi en zeepaardje Sammie onafscheidelijk. Ze zwommen samen door de oceaan en beleefden avonturen. Zeemeermin Delphi gebruikte haar gave ook om andere dieren te helpen en de harmonie in de oceaan te bewaren. Zeemeermin Delphi werd een legende in de onderwaterwereld. Haar vriendelijkheid en medeleven inspireerden anderen om goed voor elkaar en voor de natuur te zorgen. Ze leerde iedereen dat vriendschap en het delen van liefde de oceaan een betere plek maken.

En zo zwom zeemeermin Delphi door de dieptes van de oceaan, altijd bereid om anderen te helpen en te koesteren. Haar naam en haar goede daden zouden nog lang in de harten van alle dieren in de zee worden gekoesterd, en haar verhaal zou voor altijd voortleven in de magie van de zee.

Delphi zeemeermin staart op schelp

Sorteren op:

Review toevoegen
Kaat H. - 23-08-2022 18:51

Metekindje was er helemaal blij mee! Goede kwaliteit! Versterkte tippen zijn een must, want we hadden er al een goedkope zonder versterkte tippen en dat scheurt toch door na een tijdje. Deze lijkt heel wat degelijker. Mooie kleuren en leuke gratis ketting! Vlotte verzending!

Liesbeth Hendrix - 20-07-2022 11:28

Prachtig staat in sterk materiaal

Paul - 11-09-2021 11:35

Mooi en degelijk product, vlotte levering

Hilda - 28-07-2021 18:38

Leuke set. Goede pasvorm.

Kleur

Blauw paars

Gebruikstip

Laat de monovin in de zeemeerminstaart zitten na het zwemmen en rustig opdrogen. Zo blijft de staart het langst goed.

Wasvoorschrift

Uitspoelen met handwarm water. Aan de lucht laten drogen. NIET in de wasmachine wassen.

Materiaal zeemeerminstaart

Polyesther en spandex

Materiaal monovin

Neopreen en plastic
Ilse

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Yolanda

"Erg leuk , deze zeeminnenstaarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne

"Milou doet de zeemeermin staart niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Judith

"Wow die glinsters op de zeemeermin staart schitteren echt. Mooier dan ik had verwacht."

Anoniem

"Goed die mermaid tails. Mijn kinderen willen nu weer continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Ingrid

"We hadden de verkeerde maat gekozen. We hebben alleen de zeemeermin staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice."

© 2018 - 2024 ZeemeerminnenFeest ® - All Rights Reserved