NL NL

Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top

Jewel zeemeerminstaart met monovin Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Monovin Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zwembril
Jewel zeemeerminstaart met monovin Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Monovin Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top Zwembril
Jewel Zeemeerminstaart met Monovin, Zwembril en Bikini top
2 Reviews | Review toevoegen
Jewel zeemeerminnenstaart met zijvinnen, bikini top en monovin met voetvakken voor schoenmaat 30-37. Deze mermaid tail heeft een beschermende glimlaag, tail tips en twee stevige zijvinnen.
€ 76,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Maatadvies:
Volg de hoogste broekmaat die je kind momenteel draagt. Dus als ze broeken draagt in maat 128 en 134, volg dan maat 134.

 Broekmaat   Schoenmaat   Staart maat 
 122-128  30-37  122-128 (6) 
 134-140  30-37  134-140 (8)
 146-152  30-37  146-152 (10


Zeemeerminstaarten groeien met je mee.
Door de kniebeweging tijdens het zwemmen rekken alle zeemeerminstaarten wat uit. Zo groeit de staart wel 2 jaar met je mee.

De bikini top is gedrukt in hetzelfde patroon als de staart. Er is 1 maat topje en die geschikt is voor kinderen tot 10 jaar. De afmetingen van het driehoekig topje zijn 13x13x13cm. We hebben geen bikini broekjes. 
Heeft u vragen? Stuur dan een bericht via WhatsApp
Voor zeemeermin zwemmen heb je techniek en kracht nodig. Het is een soort vlinderslag. Het is leuk om bij een zwembad een aantal zeemeermin zwemlessen te volgen. Dat bevelen we van harte aan. Kijk hier voor een zwembad bij je in de buurt.

Volg de richtlijnen van de Nederlandse Warenautoriteit voor veilig zeemeermin zwemmen :
  • Dit product is alleen geschikt voor mensen met minimaal zwemdiploma A en B
  • Zwemmen met een zeemeerminstaart moet altijd onder toezicht
  • Oefen in ondiep water met het aan en uitdoen van de zeemeerminstaart
  • Oefen in ondiep water met het zwemmen met de zeemeerminstaart
  • Zwem niet in stromingen of water met golven  ​​

Het verhaal van Jewel, de zeemeermin met de parelketting.

Diep in de betoverende wateren van de Rode Zee woonde een prachtige zeemeermin genaamd Jewel. Haar roze-blauwe zeemeerminstaart glinsterde in het zonlicht terwijl ze elegant door de golven zwom. Jewel had altijd al een passie gehad voor het ontdekken van verborgen schatten in de zee.

Op een heldere dag, terwijl Jewel rustig rondzwom, zag ze iets fonkelen tussen het koraalrif. Ze zwom er nieuwsgierig naartoe en ontdekte een schitterende parelketting met een zeester eraan vastgemaakt. Het was een kostbare vondst en Jewel wist dat deze ketting een speciaal verhaal met zich meebracht. Jewel besloot de parelketting om haar hals te dragen en ging op zoek naar de oorsprong ervan. Ze vroeg aan de andere dieren in de zee of ze enige informatie hadden over de herkomst van de ketting. Al snel hoorde ze een legende over een zeemeerminprinses genaamd Marina, die jaren geleden de ketting had verloren tijdens een hevige storm.

Om de ketting aan de rechtmatige eigenaar terug te kunnen geven, dook Jewel diep de Roze Zee in. Ze doorkruiste magische koraaltuinen en zwom door kleurrijke scholen vissen, op zoek naar aanwijzingen. Met haar buitengewone zintuigen en behendigheid vond ze sporen die leidden naar een oude grot. In de zeegrot ontdekte Jewel een verloren schatkist, bedekt met zeewier en schelpen. Ze opende de kist en daar lag een portret van prinses Marina en een brief. De brief beschreef de betekenis van de parelketting en hoe Marina deze als symbool van hoop en liefde koesterde. In de brief stond de instructie om op zoek te gaan naar Marina.

Vervuld van vreugde ging zeemeermin Jewel op zoek naar Marina. Ze vond de zeemeermin prinses en overhandigde de kostbare parelketting. De prinses was ontroerd door het gebaar en vertelde zeemeermin Jewel dat ze een heldin was geworden in de geschiedenis van de zeemeerminnen. Als dank voor haar inspanningen ontving Jewel een speciale beloning. De prinses schonk haar een bijzondere gave - de kracht om de schoonheid van de oceaan te beschermen en te delen met anderen. Zeemeermin Jewel gebruikte haar unieke krachten om mensen bewust te maken van het belang van het behoud van de zeeën.

En zo zwom Jewel, trots met haar parelketting en zeester, door de diepten van de oceaan. Haar glinsterende staart en stralende glimlach brachten vreugde en verwondering bij iedereen die haar ontmoette. Zeemeermin Jewel, de beschermer van de zee, bleef de schoonheid en mysteries van de Rode Zee verkennen, terwijl ze haar liefde voor de onderwaterwereld met anderen deelde.

Jewel zeemeermin staart

Sorteren op:

Review toevoegen
Anoniem - 03-12-2022 17:20

De staart was te klein, had maat 122-128 besteld omdat ze nog niet zo lang maat 122 draagt maar snel een andere maat besteld. Beetje slordig er zat geen bril bij geleverd. En bij de nieuwe levering geen bikini topje. Ook nog niks over terug gehoord dus ben benieuwd. Komt wel een beetje slordig over allemaal.
Verder prima service qua retourneren en een mooie staart.

Saskia - 09-06-2022 14:56

Wat een mooie zeemeerminnenstaart is dit zeg! Onze dochter is er super blij mee! Ze heeft het als kado gekregen toen ze haar B diploma haalde.. groot succes en snelle levering! Kan zien dat dit goede kwaliteit is!

Kleur

Blauw roze wit

Gebruikstip

Laat de monovin in de zeemeerminstaart zitten na het zwemmen en rustig opdrogen. Zo blijft de staart het langst goed.

Wasvoorschrift

Uitspoelen met handwarm water. Aan de lucht laten drogen. NIET in de wasmachine wassen.

Materiaal zeemeerminstaart

Polyesther en spandex

Materiaal monovin

Neopreen en plastic
Ilse

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Yolanda

"Erg leuk , deze zeeminnenstaarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne

"Milou doet de zeemeermin staart niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Judith

"Wow die glinsters op de zeemeermin staart schitteren echt. Mooier dan ik had verwacht."

Anoniem

"Goed die mermaid tails. Mijn kinderen willen nu weer continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Ingrid

"We hadden de verkeerde maat gekozen. We hebben alleen de zeemeermin staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice."

© 2018 - 2024 ZeemeerminnenFeest ® - All Rights Reserved