Zeemeerminstaarten

Hoe kies je de maat? Klik hier voor de maattabel 


Weergave:
 


Bezig met laden...

De zeemeerminstaarten zijn geschikt voor kinderen met een A en B diploma. Mocht u zeemeerminlessen of workshops willen volgen, neem dan contact op met uw zwembad in de buurt.

Wij leveren onze zeemeerminstaarten aan de zwembaden van Sportfondsen en Optisport, kijk op hun website voor de locaties van de zwembaden. 

Het gebruik van zeemeerminstaarten dient altijd onder toezicht van een ouder te gebeuren. Doe de staart altijd aan in het zwembad zelf of op de rand van het zwembad, zodat je niet naar het water hoeft te schuiven.

Hoe werkt het? Nadat je je zwempak of bikini hebt aangetrokken, trek je de staart aan. Daarna stap je met je voeten in de monovin. De monovin bestaat uit een stevige plastic zwarte plaat met eromheen een stretch stof van neopreen met twee instap gaten voor je voeten. Als je in de monovin bent gestapt, haak je de staart even om de monovin punten en dan kun je het zwembad in! Door de monovin kun je supersnel zwemmen door je voeten heen en weer te bewegen. Als een echte zeemeermin houd je natuurlijk je armen zoveel mogelijk voor je uit. Je kunt koppeltje duikelen, door hoepels heen of gewoon iedereen voorbij zwemmen! Zeemeerminstaarten van Zeemeerminnenfeest.nl zijn beschikbaar in verschillende fraaie kleuren en maten.
 


Wendy

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Annick

"Erg leuk idee, deze staarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne Bertholds

"Milou doet hem niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Yasmine el Fahmi

"Je moet er niet te veel mee schuren over de grond, dan blijft de staart minder langer mooi, daar kwamen we wat laat achter.."

Anoniem

"Leuk product. Mijn kinderen willen nu continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Paul

"We kregen de verkeerde maat toegestuurd. We hebben alleen de staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice. Wel een prijzig kado."

veilig betalen

┬ę 2018 Ocean Queens - All Rights Reserved