NL NL

Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril

Jewel zeemeerminstaart met monovin Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zwembril
Jewel zeemeerminstaart met monovin Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zwembril
Jewel Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril
16 Reviews | Review toevoegen
Jewel zeemeerminnenstaart met zijvinnen en monovin met voetvakken voor schoenmaat 30-37. Deze mermaid tail heeft een beschermende glimlaag, tail tips en twee unieke stevige zijvinnen.
€ 69,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Maatadvies:
Volg de hoogste broekmaat die je kind momenteel draagt. Dus als ze broeken draagt in maat 128 en 134, volg dan maat 134.

 Broekmaat   Schoenmaat   Staart maat 
 122-128  30-37  122-128 (6) 
 134-140  30-37  134-140 (8)
 146-152  30-37  146-152 (10

Zeemeerminstaarten groeien met je mee.
Door de kniebeweging tijdens het zwemmen rekken alle zeemeerminstaarten wat uit. Zo groeit de staart met je mee.
Heeft u vragen? Stuur dan een bericht via WhatsApp
Voor zeemeermin zwemmen heb je techniek en kracht nodig. Het is een soort vlinderslag. Het is leuk om bij een zwembad een aantal zeemeermin zwemlessen te volgen. Dat bevelen we van harte aan. Kijk hier voor een zwembad bij je in de buurt.

Volg de richtlijnen van de Nederlandse Warenautoriteit voor veilig zeemeermin zwemmen :
  • Dit product is alleen geschikt voor mensen met minimaal zwemdiploma A en B
  • Zwemmen met een zeemeerminstaart moet altijd onder toezicht
  • Oefen in ondiep water met het aan en uitdoen van de zeemeerminstaart
  • Oefen in ondiep water met het zwemmen met de zeemeerminstaart
  • Zwem niet in stromingen of water met golven  ​​

Het verhaal van Jewel, de zeemeermin met de parelketting.

Diep in de betoverende wateren van de Rode Zee woonde een prachtige zeemeermin genaamd Jewel. Haar roze-blauwe zeemeerminstaart glinsterde in het zonlicht terwijl ze elegant door de golven zwom. Jewel had altijd al een passie gehad voor het ontdekken van verborgen schatten in de zee.

Op een heldere dag, terwijl Jewel rustig rondzwom, zag ze iets fonkelen tussen het koraalrif. Ze zwom er nieuwsgierig naartoe en ontdekte een schitterende parelketting met een zeester eraan vastgemaakt. Het was een kostbare vondst en Jewel wist dat deze ketting een speciaal verhaal met zich meebracht. Jewel besloot de parelketting om haar hals te dragen en ging op zoek naar de oorsprong ervan. Ze vroeg aan de andere dieren in de zee of ze enige informatie hadden over de herkomst van de ketting. Al snel hoorde ze een legende over een zeemeerminprinses genaamd Marina, die jaren geleden de ketting had verloren tijdens een hevige storm.

Om de ketting aan de rechtmatige eigenaar terug te kunnen geven, dook Jewel diep de Roze Zee in. Ze doorkruiste magische koraaltuinen en zwom door kleurrijke scholen vissen, op zoek naar aanwijzingen. Met haar buitengewone zintuigen en behendigheid vond ze sporen die leidden naar een oude grot. In de zeegrot ontdekte Jewel een verloren schatkist, bedekt met zeewier en schelpen. Ze opende de kist en daar lag een portret van prinses Marina en een brief. De brief beschreef de betekenis van de parelketting en hoe Marina deze als symbool van hoop en liefde koesterde. In de brief stond de instructie om op zoek te gaan naar Marina.

Vervuld van vreugde ging zeemeermin Jewel op zoek naar Marina. Ze vond de zeemeermin prinses en overhandigde de kostbare parelketting. De prinses was ontroerd door het gebaar en vertelde zeemeermin Jewel dat ze een heldin was geworden in de geschiedenis van de zeemeerminnen. Als dank voor haar inspanningen ontving Jewel een speciale beloning. De prinses schonk haar een bijzondere gave - de kracht om de schoonheid van de oceaan te beschermen en te delen met anderen. Zeemeermin Jewel gebruikte haar unieke krachten om mensen bewust te maken van het belang van het behoud van de zeeën.

En zo zwom Jewel, trots met haar parelketting en zeester, door de diepten van de oceaan. Haar glinsterende staart en stralende glimlach brachten vreugde en verwondering bij iedereen die haar ontmoette. Zeemeermin Jewel, de beschermer van de zee, bleef de schoonheid en mysteries van de Rode Zee verkennen, terwijl ze haar liefde voor de onderwaterwereld met anderen deelde.

Jewel zeemeermin staart

Sorteren op:

Review toevoegen
Jos. - 09-12-2023 12:12

Wat fijn zo'n snelle levering. Onze kleindochter is er superblij mee.Nu heeft ze er 1 van haar zelf + duikbril+ monovin+ ketting. Ze vindt het heerlijk zitten. Ze heeft al 10 zeemeermin lessen gevolgd met een leen staart. Ik heb 2 maten besteld 6 en 8 en het is 8 geworden. 👌

Annelies - 26-07-2023 07:14

Ons dochter is er superblij mee. Ze heeft een beperking aan haar benen, maar met de staart kan ze veel beter zwemmen! Ze moet nu geen 2 benen apart coördineren en de vin geeft haar extra slagkracht die ze bij gewoon zwemmen mist. Daardoor kan ze sneller vooruit geraken, wat haar heel erg motiveerd ☺️. Ik had het eerder moeten aanschaffen! Dank je wel

Bouke - 03-05-2023 13:04

Past perfect. Onze dochter is er super blij mee! Een aanrader 😍

Hamid - 20-04-2023 18:00

Past perfect ze is er heel blij mee

Pascal Van Cauwenbergh - 23-01-2023 22:33

ze dacht dat ze droomde eens ze het aan had, de wereld lag aan haar voeten voor mijn kleine meid ;)
Ze ging er bijna mee gaan slapen om er mee te kunnen overleven zegt zé hahaha schatig ;)

Marytha - 16-06-2022 16:32

Mijn dochter vind hem geweldig en hij past heel goed

Lisa - 23-10-2020 23:11

Roos - 31-08-2020 16:45

Super mooie en lekker zittende staart, mijn dochter is er super blij mee.

Lydia - 12-06-2020 23:30

Super leuk kadootje, nichtje is niet meer uit het water te slaan.
Mooie kwaliteit, echte aanrader

Marleen - 20-10-2019 15:37

Wat een fantastische service. Er zat een fabrieksfoutje in de staart en na mijn mail was er gelijk reactie 👍. Zonder af te wachten op het teruggestuurde pakket kregen we de nieuwe staart de dag erna al weer binnen. Echt top! Mijn dochter (net 7 jaar) is er super blij mee. Bedankt!

Helen - 14-10-2019 21:19

Snelle levering, product ziet er prima uit en dochter is er heel blij mee. Komend weekend uitproberen.

SMDH - 18-09-2019 02:51

Gekocht als bundel met de Jewel bikini, het past perfect bij elkaar en dochterlief (7) was er super blij mee. Eerste keer aantrekken was even uitzoeken hoe&wat maar sindsdien ging het vlot en makkelijk.

Tamara - 23-08-2019 19:33

Supercontent hier met haar staart, niet te houden om hem uit te proberen en ging heel vlot.
Ze is 7 en zwemt ermee alsof ze nooit anders gewoon is geweest.
Mooi en degelijk materiaal.
Ook zeer tevreden over supersnelle levering.

Renske - 02-07-2019 10:32

Onze dochter vindt de staart schitterend, iedereen moet hem zien. Ze is net 7 en kan hem ook makkelijk zelf aan- en uittrekken. Mooi materiaal en superhandig rugzakje!

Nienke den Boer - 29-06-2019 20:51

Onze dochter Roos is er super blij mee!

Ann - 27-06-2019 18:27

Dochter is super gelukkig... bedankt voor de snelle levering!
Goede kwaliteit👍

Kleur

Blauw roze wit

Gebruikstip

Laat de monovin in de zeemeerminstaart zitten na het zwemmen en rustig opdrogen. Zo blijft de staart het langst goed.

Wasvoorschrift

Uitspoelen met handwarm water. Aan de lucht laten drogen. NIET in de wasmachine wassen.

Materiaal zeemeerminstaart

Polyesther en spandex

Materiaal monovin

Neopreen en plastic
Ilse

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Yolanda

"Erg leuk , deze zeeminnenstaarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne

"Milou doet de zeemeermin staart niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Judith

"Wow die glinsters op de zeemeermin staart schitteren echt. Mooier dan ik had verwacht."

Anoniem

"Goed die mermaid tails. Mijn kinderen willen nu weer continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Ingrid

"We hadden de verkeerde maat gekozen. We hebben alleen de zeemeermin staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice."

© 2018 - 2024 ZeemeerminnenFeest ® - All Rights Reserved