NL NL

Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril

Zoey zeemeerminstaart met monovin Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zwembril
Zoey zeemeerminstaart met monovin Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril Zwembril
Zoey Zeemeerminstaart met Monovin en Zwembril
8 Reviews | Review toevoegen
Zoey zeemeerminnenstaart met Zijvinnen en monovin met voetvakken. Deze mermaid tail heeft een beschermende glimlaag, tail tips en twee unieke stevige zijvinnen.
€ 69,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Maatadvies
Volg de hoogste broekmaat die je momenteel draagt. Dus als ze broeken draagt in maat 128 en 134, volg dan maat 134. De taille moet goed aansluiten anders zakt de zeemeerminstaart af tijdens het zwemmen. Koop de staart niet op de groei. De lengte van de tiener en volwassen staarten vanaf maat XS is gelijk. Het verschil zit hem alleen in de breedte bij de taille. Daarnaast zit er bij die staarten een grotere monovin.

 Broekmaat   Schoenmaat   Staart maat 
 122-128  30-37  122-128 (6) 
 134-140  30-37  134-140 (8)
 146-152  30-37  146-152 (10
 158-164 / 34   36-43  XS
 170-176 / 36   36-43  S
 170+ / 38  36-43  M
 170+ / 40  36-43  L
 170+ / 42  36-43  XLZeemeerminstaarten groeien met je mee.
Door de kniebeweging tijdens het zwemmen rekken alle zeemeerminstaarten wat uit. Zo groeit de staart met je mee.

Verzendinformatie: Zeemeerminnenfeest verzendt van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen die vóór 12:00 geplaatst worden, worden op dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 12:00 worden op de werkdag erna verzonden.
Heb je een vraag? Stuur dan een bericht via WhatsApp: 

Volg de richtlijnen van de Nederlandse Warenautoriteit voor veilig zeemeermin zwemmen:
  • Dit product is alleen geschikt voor mensen met minimaal zwemdiploma A en B
  • Zwemmen met een zeemeerminstaart moet altijd onder toezicht
  • Oefen in ondiep water met het aan en uitdoen van de zeemeerminstaart
  • Oefen in ondiep water met het zwemmen met de zeemeerminstaart
  • Zwem niet in stromingen of water met golven  ​​

Het verhaal van Zoey, de zeemeermin van het gezonde leven.
Diep in de sprankelende zee, waar het water danste in de kleuren van de regenboog, zwom een dappere zeemeermin genaamd Zoey. Haar naam betekende 'leven' en dat was precies waarvoor ze streed. Ze had een schitterende paarse zeemeermin staart, glinsterend als amethist, en haar hart was gevuld met passie voor het beschermen van het leven in de zee.

Zoey zag hoe de negatieve invloeden van mensen de zee aantastten. Plastic afval vervuilde het water en vissen leden onder de verontreiniging. Ze besloot om actie te ondernemen. Elke dag zwom Zeemeermin Zoey langs de kustlijn, op zoek naar gestrande dieren die hulp nodig hadden. Ze bevrijdde schildpadden verstrikt in visnetten, verzamelde drijvend afval en sprak met de vissen over het belang van het beschermen van hun thuis.

Op een dag ontdekte Zoey dat er een olielek was in de buurt. Zeemeerminnen en dieren in de zee waren bedekt met olie en het leven in de zee was in gevaar. Zoey besloot niet machteloos toe te kijken. Ze riep alle dieren bij elkaar en leidde hen naar veiligere wateren. Met haar krachtige zwemmen en doorzettingsvermogen slaagde Zeemeermin Zoey erin om alle dieren te redden. Ze vond hulp van mensen die begaan waren met de zee. Samen werkten ze hard om het olielek te stoppen en de zee weer schoon te maken.

Zoey besefte dat het beschermen van de zee een voortdurende strijd was. Ze organiseerde onderwaterbijeenkomsten om iedereen bewust te maken van de impact die ze hadden op de zee. Ze leerde hen over het belang van duurzaamheid en het verminderen van plastic afval. Haar inspanningen inspireerden anderen om ook actie te ondernemen. Samen vormden ze een krachtige beweging om het leven in de zee te beschermen.

En zo zwom Zeemeermin Zoey, met haar stralende paarse zeemeermin staart, voortdurend op missies om de zee te beschermen tegen de negatieve invloeden van mensen. Haar vastberadenheid en liefde voor het leven in de zee maakten haar een ware heldin, en haar naam werd gefluisterd in de golven als symbool van hoop en verandering.
 

Sorteren op:

Review toevoegen
Patricia - 18-04-2024 08:00

Deze leuke staart de volgende dag al in huis! Omdat mijn dochter deze staarten ook gebruikt met zeemeerminzwemmen, weten we dat de kwaliteit erg goed is. Met name de punten van de staart waar de monovin in zit zijn verstevigd, waardoor ze niet snel kapot gaan.

Dominique - 13-01-2024 18:33

Ontzettend blij met de snelle service. Hebben ondertussen al 2 staarten besteld omdat er zoveel mee gezwommen wordt bij ons thuis.

Ontzettend goed kwaliteit!

JayLinn Hendriks - 02-01-2024 10:51

Het is jammer dat deze staart zo vaak ik uitverkocht in de maat S…. Zorg er alsjeblieft dat er meer op voorraad zijn. Voor de rest is het een geweldige winkel!

Sonja - 27-07-2023 13:22

Snelle en goede informatie gekregen en na ontvangst is de staart dezelfde dag nog in gebruik genomen!

Kim - 30-06-2021 20:54

Supermooie staart, dochter helemaal gelukkig! Mijn andere dochter heeft er ook een zij zwemt er al 2jaar mee staart nog steeds in goede staat. Heel blij met zeemeerminnenfeest.

Anoniem - 30-08-2019 11:18

Mijn dochter zat net op de grens tussen maat 6 en 8.
De bestelde staart bleek toch wat krap: zonder problemen werd een maat groter verstuurd en mocht ik de maat vergelijken. Super service dus.

Gerda - 18-08-2019 14:39

Het is een cadeau voor kleindochter die jarig is in september. Ze woont in Bonaire en ik hoop dat het past en kwaliteit heeft. Dus ik weet het pas als ik het afgegeven heb.

Fam D - 13-07-2019 15:23

Wat een mooie kwaliteit vin en een goed advies. Gevraagd of het dezelfde dag nog verstuurd kon worden en ook dat is gelukt. Super !

Kleur

Paars rood zwart

Gebruikstip

Laat de monovin in de zeemeerminstaart zitten na het zwemmen en rustig opdrogen. Zo blijft de staart het langst goed.

Wasvoorschrift

Uitspoelen met handwarm water. Aan de lucht laten drogen. NIET in de wasmachine wassen.

Materiaal zeemeerminstaart

Polyesther en spandex

Materiaal monovin

Neopreen en plastic
Ilse

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Yolanda

"Erg leuk , deze zeeminnenstaarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne

"Milou doet de zeemeermin staart niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Judith

"Wow die glinsters op de zeemeermin staart schitteren echt. Mooier dan ik had verwacht."

Anoniem

"Goed die mermaid tails. Mijn kinderen willen nu weer continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Ingrid

"We hadden de verkeerde maat gekozen. We hebben alleen de zeemeermin staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice."

© 2018 - 2024 ZeemeerminnenFeest ® - All Rights Reserved