NL NL

Losse Serena zilveren zeemeerminstaart (zonder monovin)

Serena zeemeerminstaart met monovin Losse Serena zilveren zeemeerminstaart (zonder monovin) Losse Serena zilveren zeemeerminstaart (zonder monovin) Losse Serena zilveren zeemeerminstaart (zonder monovin) Losse Serena zilveren zeemeerminstaart (zonder monovin) Losse Serena zilveren zeemeerminstaart (zonder monovin) Losse Serena zilveren zeemeerminstaart (zonder monovin) Losse Serena zilveren zeemeerminstaart (zonder monovin)
Serena zeemeerminstaart met monovin Losse Serena zilveren zeemeerminstaart (zonder monovin) Losse Serena zilveren zeemeerminstaart (zonder monovin) Losse Serena zilveren zeemeerminstaart (zonder monovin) Losse Serena zilveren zeemeerminstaart (zonder monovin) Losse Serena zilveren zeemeerminstaart (zonder monovin) Losse Serena zilveren zeemeerminstaart (zonder monovin) Losse Serena zilveren zeemeerminstaart (zonder monovin)
Losse Serena zilveren zeemeerminstaart (zonder monovin)
3 Reviews | Review toevoegen
Losse Serena zeemeerminnenstaart met zilveren laag - zonder monovin. Deze mermaid tail heeft overal ronder zilveren stipjes die direct naast elkaar staan en zo een schitterend effect geven.
€ 44,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Al vanaf jonge leeftijd genieten meisjes van die prachtige film, de Kleine Zeemeermin. Hoe zou het zijn om zelf een zeemeermin te zijn en om te kunnen zwemmen als een zeemeermin? Vroeger bleef het bij een droom, maar nu is dat anders. Na het behalen van je zwemdiploma B kun je bij steeds meer zwembaden lessen krijgen in zeemeermin zwemmen.

Tijdens de lessen leer je hoe je de zeemeermin staart en monovin het makkelijkst aantrekt. Meestal doen ze het aan de rand van het zwembad zodat de zeemeerminnenstaart lang mooi blijft. Want als je ermee springt, dan sluit de stof. Vervolgens leer je zwemmen als een zeemeermin. 

Je maakt een golvende beweging met je lichaam en leert hoe je in geval van nood snel de zwarte monovin met neopreen hoes kunt uittrappen. Dat is overigens waarom de gekleurde plastic monovinnen met een strap om je hiel worden afgeraden. Die zijn moeilijk uit te trappen. Daarnaast maken de scherpe punten van die monovinnen vaak heel snel gaten in de zeemeermin staart.

Zeemeermin zwemlessen zijn razend populair bij meiden van 6 tot 10 jaar. De zwembaden van Sportfondsen, Optisport en Laco zijn er druk mee. Bij de les maak je gebruik van een zeemeerminnenstaart van ons merk zeemeerminnen feest. Je herkent ze aan het witte ronde logo met de staart op de achterkant. Wij zijn al jaren de enige leverancier van de zwembaden omdat ze kiezen voor de zeemeermin staarten die mooi zijn en lang meegaan. Met de beschermkapjes in de monovin en de tail tips – een plastic beschermlaag op de zeemeerminstaart – wordt voorkomen dat de staart snel verslijt.

Je bent nu op het moment gekomen dat je je eigen zeemeermin staart gaat uitkiezen. Spannend! Wij hebben als enige in Nederland eigen ontwerpers en die maken steeds prachtige zeemeerminstaarten. De staarten worden gemaakt bij een fabriek die er heel goed in is, want helaas zijn er ook veel mermaid tails die bij slechte fabrieken worden gemaakt en snel stuk gaan. Wij bieden standaar 3 maanden fabrieksgarantie op al onze zeemeerminstaarten en monovinnen.

In onze collectie vind je verschillende soorten zeemeermin staarten:
- de glimmende zeemeermin staart met zijvinnen
- de zeemeerminnenstaart met zilveren glitters, waarbij om de 1 cm een zilveren puntje staat
- de zilveren zeemeermin staart, die is afgewerkt met allemaal zilveren puntjes naast elkaar
Alle drie de soorten zijn er in verschillende ontwerpen. Je voelt je als een echte zeemeermin in deze mermaid tails en zo komt je droom uit! 

Verzendinformatie: Zeemeerminnenfeest verzendt van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen die vóór 12:00 geplaatst worden, worden op dezelfde dag verzonden. Bestelling na 12:00 worden op de werkdag erna verzonden.

Veel plezier met zwemmen als een echte zeemeermin.

Sorteren op:

Review toevoegen
Rhoanne van den Bremer - 25-07-2022 08:59

Lovely and shiny like real fish scales! We got a size smaller so that it wouldn’t be too loose and because my daughter is slim. Fits well. She is 145cm but we got the 140cm size.

Marleen - 07-02-2022 13:45

Is gemaakt van stevig stof en de monovin past er goed in.
Er zit een mooie glas overheen. Lijken echte schubben.

Susanne - 20-12-2019 21:43

Mail verstuurd. Alleen nog geen reactie op gehad.
Beste medewerker.

Er moet mij toch wat van het hart. Wij hebben bij jullie een zeemeerminstaart besteld. Deze is bij ons binnen gekomen.

Wat ik echter wel echt miste van een Nederlands bedrijf is even iets persoonlijks. Jullie heten zeemeerminnenfeest. Het is alleen geen feestje om een pakje van jullie te ontvangen. Jullie manier van presentatie van het pakje doet niks onder aan het pakje wat ik van Ali express ontvang.

Erg jammer vind ik. Zelf heb ik ook een bedrijf en doe ik altijd mijn best om een lach op het gezicht te krijgen van de klant door een handgeschreven kaartje en extra kadootje. Gewoon wat leuks.

Een erg grote tip dus aan jullie.

Fijne avond

Groeten Susanne

Kleur

Blauw mintgroen

Gebruikstip

Laat de monovin in de zeemeerminstaart zitten na het zwemmen en rustig opdrogen. Zo blijft de staart het langst goed.

Wasvoorschrift

Uitspoelen met handwarm water. Aan de lucht laten drogen. NIET in de wasmachine wassen.

Materiaal zeemeerminstaart

Polyesther en spandex
Ilse

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Yolanda

"Erg leuk , deze zeeminnenstaarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne

"Milou doet de zeemeermin staart niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Judith

"Wow die glinsters op de zeemeermin staart schitteren echt. Mooier dan ik had verwacht."

Anoniem

"Goed die mermaid tails. Mijn kinderen willen nu weer continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Ingrid

"We hadden de verkeerde maat gekozen. We hebben alleen de zeemeermin staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice."

© 2018 - 2024 ZeemeerminnenFeest ® - All Rights Reserved