Over ons

Hallo zeemeerminvrienden en -vriendinnen,

Zeemeerminnenfeest is begonnen met het maken en verkopen van zeemeerminstaarten in 2015. Kim, onze jongste dochter, werd toen 7 jaar en wilde graag een zeemeerminfeestje. We zijn op zoek gegaan naar zeemeerminstaarten en al vrij snel zijn we samen gaan werken met zwembaden van Sportfondsen en Optisport. We hebben de staarten verbeterd zodat ze veilig zijn en lang mee gaan.  

We werken heel nauw samen met onze fabrikanten die we regelmatig bezoeken om alle innovaties te zien en nieuwe ideeen te bespreken. We willen continu verbeteren en natuurlijk zoveel mogelijk mooie nieuwe kleuren ontwikkelen. In ons magazijn pakken Jan Jaap, Luuk en Wolda alle pakketten in en vervolgens sturen we het via DPD naar onze klanten. 

Wij worden blij van blije kinderen maar staan ook achter de functionaliteit van de staarten. Na het behalen van hun B of C diploma gaan kinderen niet meer zo vaak naar het zwembad, terwijl het belangrijk is dat ze blijven oefenen. Met een zeemeerminstaart willen kinderen iedere dag wel naar het zwembad! Superleuk dus om een workshop of zeemeermindiploma te gaan halen!

Hebben jullie vragen of opmerkingen, mail ons op info@zeemeerminnenfeest.nl

Veel spetterende groetjes,

Zeemeerminnenfeest


 
Wendy

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Annick

"Erg leuk idee, deze staarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne Bertholds

"Milou doet hem niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Yasmine el Fahmi

"Je moet er niet te veel mee schuren over de grond, dan blijft de staart minder langer mooi, daar kwamen we wat laat achter.."

Anoniem

"Leuk product. Mijn kinderen willen nu continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Paul

"We kregen de verkeerde maat toegestuurd. We hebben alleen de staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice. Wel een prijzig kado."

veilig betalen

┬ę 2018 Ocean Queens - All Rights Reserved