Regenboog zeemeerminstaart met monovin

Regenboog zeemeerminstaart met monovin 5 14
Regenboog zeemeerminstaart met monovin
Reviews | Review toevoegen

Zeemeerminstaart met monovin

€ 69,95
Prijs per set
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Zwem als een echte zeemeermin met deze zeemeerminnenstaart met monovin. De staarten zijn gemaakt van elastisch textiel en de monovin is gemaakt van neoprene - hetzelfde materiaal als waar wetsuits van gemaakt zijn. De monovin is een flipper waarmee je met 2 voeten extra hard kunt zwemmen en zeemeerminbewegingen kunt maken. Het materiaal sluit goed om de voeten heen en is geschikt voor schoenmaat 31 t/m 38. De volwassen monovinnen zijn geschikt voor schoenmaat 37 t/m 42. De staarten zijn in verschillende maten te verkrijgen:

Maat 122-140: 6-9 jaar
Maat 146-164: 10-13 jaar
Maat S/M: maat 34-36
Maat M/L: maat 38-40

Soms is een maat niet meer op voorraad, dan kunt u ons een mailtje sturen en reserveren we de maat voor u.

De staarten zijn geschikt voor kinderen met een A en B diploma. Mocht u extra zeemeerminlessen willen volgen, neem dan contact op met uw zwembad in de buurt. Wij leveren onze zeemeerminstaarten aan de zwembaden van Sportfondsen, kijk op hun website voor de locaties van de zwembaden. Het gebruik van zeemeerminstaarten dient altijd onder toezicht van een ouder te gebeuren. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade door het gebruik van de zeemeerminstaarten.

Review toevoegen

Dank voor uw review. Deze wordt geplaatst nadat de review is goedgekeurd door de beheerder.

Mariska -

Wat een gaaf product, echt helemaal top! Goede service ook!

Marijke -

De kleuren op de site zijn veel feller en helderder dan ze in werkelijkheid zijn, dat is jammer Het postbedrijf waar jullie mee samen werken is niet professioneel en er gaat erg veel fout. Echter nadat ik het contact formulier had ingevuld omdat onze staart niet bezorgd werd op de dag zoals beloofd, heeft zeemeerminnen feest wel erg zijn best gedaan om de situatie draaglijk te maken.
Een telefoon nummer op de site vind ik wel ontbreken.

Yvon -

De staart valt tegen. De monovin (maat 6-9 jaar) schiet tijdens het zwemmen de hele tijd uit, dus mijn dochter (7 jaar, schoenmaat 32) moet er steeds uit klimmen en de staart openflappen om haar voet weer terug te duwen. Maar al na een paar slagen floept 'ie er weer uit. Erg jammer! Ook was stof van de staart al na de eerste keer zwemmen zichtbaar versleten. Mijn dochter heeft hier lang voor gespaard. Niet leuk voor haar. Toen ik deze feedback gaf kreeg ik als reactie dat ze de voetgaten hebben vergroot - omdat ze vaak te strak zitten - en dat (ook) uit mijn feedback blijkt dat ze meerdere maten moeten gaan ontwikkelen. Dus zolang dat niet het geval is, koopt u mogelijk een slecht passende monovin.

Anoniem -

zeemeerinpak koopen thuis bestellen bij 58 padenbrug

Ria -

Kado voor onze kleidochter en die was er super blij mee en vond het geweldig! Zelf vond ik de kleuren minder mooi als op de afbeelding.

Miriam -

Mijn dochter heeft na het behalen van haar zwemdiploma's nog een cursus 'zeemeerminzwemmen' gevolgd. Waren 4 lessen, met als afsluiting een echt examen en certificaat. Dat verdiende dus een zeemeerminnenstaart. We moeten hem nog uit gaan proberen in het zwembad, maar ze heeft er al eentje van deze site in bruikleen gehad tijdens de zwemlessen.
Zal dus wel helemaal goedkomen met mijn zeemeermin!

serena -

ik wil graag een Zeemeermin staart en ook voor me vriendin en ze heet melike

Angela -

Binnen 2 dagen bezorgd! Dochterlief is helemaal gelukkig met de zeemeerminnenstaart. Zij heeft eerst een korte zwemcursus gedaan zodat ze er al goed mee kon zwemmen. Gisteren stal ze de show in het zwembad. Zelfs de badmeesters kwamen toch eens informeren. Leuk hoor!

Dominique -

Dochtertje is helemaal blij!
ik hoop dat de stiksels in de hoekjes van de staart niet los gaan....voor de rest, SUPER

Mayke -

Mijn dochter wilde de regenboog vin maar die was helaas uitverkocht maar ik werd keurig op de hoogte gehouden en kreeg uiteindelijk een mail dat de vin weer bestelbaar was en gisteren gekomen. Dochter is helemaal happy. Ook leuk voor die prijs want bij andere bedrijven zijn ze veel duurder. Dus bedankt!

Anoniem -

Ik heb het gekocht als kado voor een zwemdiploma. Fantastisch! Er worden de hele dag filmpjes gemaakt van en door onze zeemeermin.

Hurkens -

U vraagt hoe het product mij is bevallen heb helaas nog niets ontvangen gr Hurkens

Annemieke -

Wat een leuk product, mijn dochter speelt er de hele dag mee. Zowel in het zwembad met de monovin als thuis als verkleedjurk. Haar vriendinnetje heeft er nu ook een - ze zijn er de hele dag zoet mee. Het zwemmen met een zeemeerminstaart is wel even wennen, eerst ging ze nog met haar armen in schoolslag maar nu gaat ze ook met haar armen als een zeemeermin.

Mireille overbeek -

Het product slijt sneller dan verwacht, dat is wel jammer. Het is best wel een uitgave.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Wendy

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

stars stars stars stars stars
Annick

"Erg leuk idee, deze staarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

stars stars stars stars stars
Anne Bertholds

"Milou doet hem niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

stars stars stars stars stars
Yasmine el Fahmi

"Je moet er niet te veel mee schuren over de grond, dan blijft de staart minder langer mooi, daar kwamen we wat laat achter.."

stars stars stars stars stars
Anoniem

"Leuk product. Mijn kinderen willen nu continu naar het zwembad."

stars stars stars stars stars
Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

stars stars stars stars stars
Paul

"We kregen de verkeerde maat toegestuurd. We hebben alleen de staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice. Wel een prijzig kado."

stars stars stars stars stars
veilig betalen

© 2018 Ocean Queens - All Rights Reserved