Paarse zeemeerminstaart met trekkoord en monovin

Paarse zeemeerminstaart met trekkoord en monovin 5 14
Paarse zeemeerminstaart met trekkoord en monovin
Reviews | Review toevoegen

Zeemeerminstaart met monovin

€ 65,95
Prijs per set
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Zwem als een echte zeemeermin met deze zeemeerminnenstaart met monovin. De staarten zijn gemaakt van elastisch textiel en de monovin is gemaakt van neoprene - hetzelfde materiaal als waar wetsuits van gemaakt zijn. De monovin is een flipper waarmee je met 2 voeten extra hard kunt zwemmen en zeemeerminbewegingen kunt maken. Het materiaal sluit goed om de voeten heen en is geschikt voor schoenmaat 33 t/m 38. De volwassen monovinnen zijn geschikt voor schoenmaat 37 t/m 42. De staarten zijn in verschillende maten te verkrijgen:

De staarten zijn geschikt voor kinderen met een A en B diploma. Mocht u extra zeemeerminlessen willen volgen, neem dan contact op met uw zwembad in de buurt. Wij leveren onze zeemeerminstaarten aan de zwembaden van Sportfondsen, kijk op hun website voor de locaties van de zwembaden. Het gebruik van zeemeerminstaarten dient altijd onder toezicht van een ouder te gebeuren. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade door het gebruik van de zeemeerminstaarten.

Review toevoegen

Dank voor uw review. Deze wordt geplaatst nadat de review is goedgekeurd door de beheerder.

Juna en Jinte -

De staarten passen perfect en zijn heel mooi.
Vandaag toegekomen en al dadelijk gaan zwemmen en goedgekeurd.
2 superblije meisjes.

JM -

Mijn dochter is 7 jaar geworden en heeft hem van opa en oma gehad maat 128-146 hij zit super goed en ze kan er nog in groeien op naae een mooie zomer oo de camping dat hij maar elke dag aankan

njjnk; -

bhgckykyvyctdcdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooootttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Hilde & Julia -

We zijn super blij met onze staarten!

De jaegher -

Het is prachtig, mijn kleindochter is in de wolken en wil de staart niet meer uit. Nog niet in water uitgetest. Er werd ook snel geleverd.

Anoniem -

Het ziet er prachtig uit! Onze 6 jarige kleindochter is klein en smal maar de kleinste maat past haar goed. Net gekregen en dus nog niet uit kunnen proberen in het water!

Jolien -

We zijn super tevreden van deze staart. Je kan er heel snel mee zwemmen. Zeker een aanrader voor jong en oud!

Nataki -

Hij is perfect echt cool goeie kwaliteit voor zo een prijs ik vind hem heel goed en mooi

Priscilla -

Super goede kwaliteit !

Linda -

Dochter helemaal in de wolken met de staart!

A de Vos -

De bestelling zeer snel in huis gekregen en mijn dochter helemaal gelukkig. Nog niet in het water uitgeprobeerd maar dat binnenkort gebeuren. Goede service.

Lia -

Ik maakte me zorgen om de maat, had eerst de s besteld, maar toch omgeruild voor M. Mijn dochter is 9 en is vrij lang. Met de M kan ze wat langer vooruit.

Anoniem -

In 1 woord GEWELDIG!!!!!

Maria scheffelaar -

goed kado voor B-diploma. Melissa had het gehad met zwemles maar nu krijg ik haar het zwembad niet meer uit. We hadden eerst de regenboog besteld maar ze wilde liever de paarse met bikini en dit konden we makkelijk omruilen. We hadden het setje de volgende dag in huis. Ze wil graag ook nog een oranje zonder vin, daar is ze nu voor aan het sparen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel:

Wendy

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Annick

"Erg leuk idee, deze staarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne Bertholds

"Milou doet hem niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Yasmine el Fahmi

"Je moet er niet te veel mee schuren over de grond, dan blijft de staart minder langer mooi, daar kwamen we wat laat achter.."

Anoniem

"Leuk product. Mijn kinderen willen nu continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Paul

"We kregen de verkeerde maat toegestuurd. We hebben alleen de staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice. Wel een prijzig kado."

veilig betalen

© 2018 Ocean Queens - All Rights Reserved