Veel gestelde vragen

Voor welke leeftijd zijn de staarten geschikt?

Zeemeerminstaarten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar met een A en B diploma. Ze kunnen ook lessen volgen in een groot aantal zwembaden van Sportfondsen en Optisport. De staarten zijn geschikt voor kinderen van 6 tot 9 jaar, 10-13 jaar, tieners en een aantal kleuren zijn geschikt voor volwassenen. Die staarten zijn er in Small, Medium en Large.
Hoe doe je de staart aan?

De eerste keer trek je eerst de staart aan, dan trek je de monovin aan en vervolgens trek je de staart over de monovin. Het handigst is om de monovin daarna in de staart te laten zitten zodat je de staart niet elke keer over de monovin hoeft te trekken.
Foto
http://sportfondsen.nl/nieuws/kijk-nou-er-zwemmen-zeemeerminnen-in-het-zwembad

Hoe is de kwaliteit van de staarten?

We krijgen regelmatig klanten die een staart hebben gekocht een andere leverancier waarbij de monovin is gebroken. Kijk dus goed naar de kwaliteit van de staarten. Wij hebben onze staarten ontwikkeld samen met de zwembaden van Sportfondsen en Optisport.
Klik op de link hieroven om hier meer over te lezen.Als je niet over stenen schuurt kan de staart lang mee gaan, het handigst is om de staart aan de rand van het zwembad aan te doen. Het is vergelijkbaar met zwempak materiaal. We sturen altijd gratis staartbeschermers mee!

 
Foto
Wat is een monovin?

Een monovin is een flipper waar je met 2 voeten in kan en waar je extra hard mee kan zwemmen. Je beweegt je voeten op en neer zodat je echte zeemeerminbewegingen maakt. Je handen kan je dan voor je uit houden. De monovin voor kinderen is geschikt voor schoenmaat 32-37. We hebben ook monovinnen voor grotere maten (schoenmaat 37-42). Deze monovin komt bij volwassen staart in de maten Small, Medium of Large.
Als je niet met de monovinnen gaat springen garanderen we dat de monovin niet breekt. De binnenvin is gemaakt van zwart PVC en is uitgebreid getest door zweminstructeurs. Zorg dat je niet een monovin koopt met transparant plastic - dit breekt snel.

Wat als ik een maat of kleur wil ruilen?

Het kan altijd voorkomen dat u toch een andere maat of kleur had gewild. Dat is geen probleem. Stuur ons een mailtje en we ruilen het om! We realiseren dat dit een mooi kado is voor zwemdiploma's, verjaardagen of Sinterklaas dus als het niet gebruikt is heeft u in ieder geval 30 dagen om te ruilen of retourneren. Het retouradres is: Zeemeerminnenfeest, Europaweg 22, 9636 HT Zuidbroek. Vergeet niet je naam en ordernummer toe te voegen en welke maat/kleur je gewenst had. Alle kindermaten hebben dezelfde monovin dus je hoeft dan alleen de staart terug te sturen.
Wat als ik het product wil retourneren?

Retourneren is geen probleem. U kunt zonder reden het ongebruikte product terug sturen binnen 30 dagen. Op de dag van ontvangst wordt het geld terug gestort. Verzendkosten zijn wel voor eigen rekening. Stuur wel je naam en ordernumer mee. Het retouradres is: Zeemeerminnenfeest, Europaweg 22, 9636 HT Zuidbroek
Waarom zijn jullie goedkoper dan andere webshops?

Omdat we ook aan zwembaden leveren kunnen we veel volume inkopen en krijgen daar korting op. Deze korting kunnen we weer doorspelen aan onze klanten!
Kan ik ook langs komen?

Het is helaas niet mogelijk om langs te komen. We verzenden vanuit een logistiek centrum en passen is daar niet nodig. U kunt natuurlijk wel mailen of bellen, want we adviseren u graag over de juiste maat. Daarnaast is ruilen eenvoudig, in het geval dat de maat toch niet helemaal juist is.
Wat is de verzendtermijn?

We streven ernaar om uw bestelling dezelfde (werk)dag te versturen. Door drukte of vertraging bij de verzendmaatschappij kan het soms een dagje later zijn, vandaag dat we 1-2 werkdagen communiceren.
Wendy

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

stars stars stars stars stars
Annick

"Erg leuk idee, deze staarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

stars stars stars stars stars
Anne Bertholds

"Milou doet hem niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

stars stars stars stars stars
Yasmine el Fahmi

"Je moet er niet te veel mee schuren over de grond, dan blijft de staart minder langer mooi, daar kwamen we wat laat achter.."

stars stars stars stars stars
Anoniem

"Leuk product. Mijn kinderen willen nu continu naar het zwembad."

stars stars stars stars stars
Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

stars stars stars stars stars
Paul

"We kregen de verkeerde maat toegestuurd. We hebben alleen de staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice. Wel een prijzig kado."

stars stars stars stars stars
veilig betalen

© 2018 Ocean Queens - All Rights Reserved