Veel gestelde vragen

Voor welke leeftijd zijn de staarten geschikt?

Zeemeerminstaarten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar met een A en B diploma. Ze kunnen ook lessen volgen in een groot aantal zwembaden van Sportfondsen en Optisport. De staarten zijn geschikt voor kinderen van 6 tot 9 jaar, 10-13 jaar, tieners en een aantal kleuren zijn geschikt voor volwassenen. Die staarten zijn er in Small, Medium en Large.
Makkelijk je staart aantrekken
  1. Ga aan de rand van het zwembad zitten.
  2.  Schuif de zwarte monovin van onder af in de opening van de zeemeerminstaart. Trek voorzichtig aan de punt van de staart om hem over de punt van de monovin te plaatsen. Doe daarna de andere punt.
  3.  Schuif de bovenkant van de zeemeerminstaart op tot over de twee voet-ingangen van de monovin.
  4. Ga met je voeten in de monovin.
  5. Trek de staart eerst op tot je knieën, ga dan in het water staan en trek de staart op tot je middel.
Foto
http://sportfondsen.nl/nieuws/kijk-nou-er-zwemmen-zeemeerminnen-in-het-zwembad

Hoe is de kwaliteit van de staarten?

We krijgen regelmatig klanten die een staart hebben gekocht een andere leverancier waarbij de monovin is gebroken. Kijk dus goed naar de kwaliteit van de staarten. Wij hebben onze staarten ontwikkeld samen met de zwembaden van Sportfondsen en Optisport.
Klik op de link hieroven om hier meer over te lezen.Als je niet over stenen schuurt kan de staart lang mee gaan, het handigst is om de staart aan de rand van het zwembad aan te doen. Het is vergelijkbaar met zwempak materiaal. We sturen altijd gratis staartbeschermers mee!

 
Foto
Wat is een monovin?

Een monovin is een flipper waar je met 2 voeten in kan en waar je extra hard mee kan zwemmen. Je beweegt je voeten op en neer zodat je echte zeemeerminbewegingen maakt. Je handen kan je dan voor je uit houden. De monovin voor kinderen is geschikt voor schoenmaat 32-37. We hebben ook monovinnen voor grotere maten (schoenmaat 37-42). Deze monovin komt bij volwassen staart in de maten Small, Medium of Large.
Als je niet met de monovinnen gaat springen garanderen we dat de monovin niet breekt. De binnenvin is gemaakt van zwart PVC en is uitgebreid getest door zweminstructeurs. Zorg dat je niet een monovin koopt met transparant plastic - dit breekt snel.

Wat als ik een maat of kleur wil ruilen?

Het kan altijd voorkomen dat u toch een andere maat of kleur had gewild. Dat is geen probleem. Stuur ons een mailtje en we ruilen het om! We realiseren dat dit een mooi kado is voor zwemdiploma's, verjaardagen of Sinterklaas dus als het niet gebruikt is heeft u in ieder geval 30 dagen om te ruilen of retourneren. Het retouradres is: Zeemeerminnenfeest, Europaweg 22, 9636 HT Zuidbroek. Vergeet niet je naam en ordernummer toe te voegen en welke maat/kleur je gewenst had. Alle kindermaten hebben dezelfde monovin dus je hoeft dan alleen de staart terug te sturen.
Wat als ik het product wil retourneren?

Retourneren is geen probleem. U kunt zonder reden het ongebruikte product terug sturen binnen 30 dagen. Op de dag van ontvangst wordt het geld terug gestort. Verzendkosten zijn wel voor eigen rekening. Stuur wel je naam en ordernumer mee. Het retouradres is: Zeemeerminnenfeest, Europaweg 22, 9636 HT Zuidbroek
Waarom zijn jullie goedkoper dan andere webshops?

Omdat we ook aan zwembaden leveren kunnen we veel volume inkopen en krijgen daar korting op. Deze korting kunnen we weer doorspelen aan onze klanten!
Kan ik ook langs komen?

Het is helaas niet mogelijk om langs te komen. We verzenden vanuit een logistiek centrum en passen is daar niet nodig. U kunt natuurlijk wel mailen of bellen, want we adviseren u graag over de juiste maat. Daarnaast is ruilen eenvoudig, in het geval dat de maat toch niet helemaal juist is.
Wat is de verzendtermijn?

We streven ernaar om uw bestelling dezelfde (werk)dag te versturen. Door drukte of vertraging bij de verzendmaatschappij kan het soms een dagje later zijn, vandaag dat we 1-2 werkdagen communiceren.
Ilse

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

Yolanda

"Erg leuk , deze zeeminnenstaarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

Anne

"Milou doet de zeemeermin staart niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

Judith

"Wow die glinsters op de zeemeermin staart schitteren echt. Mooier dan ik had verwacht."

Anoniem

"Goed die mermaid tails. Mijn kinderen willen nu weer continu naar het zwembad."

Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

Ingrid

"We hadden de verkeerde maat gekozen. We hebben alleen de zeemeermin staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice."

veilig betalen

┬ę 2018 Ocean Queens - All Rights Reserved