Wereld Natuur Fonds

Het Wereld Natuur Fonds heeft als missie gezamenlijk een wereld tot stand te brengen waarin mens en natuur in harmonie leven. Een van hun zes belangrijkste doelen is het beschermen van de Oceanen.

Ook voor zeemeerminnen is een schone zee van levensbelang. Wij steunen daarom het Wereld Natuur Fonds. Van elke staart gaat 1 euro naar het Wereld Natuur Fonds en we vragen aandacht voor het behoud van schone oceanen bij evenementen die we organiseren met onze partners.

Wil je ook meer doen? Word lid van een van de jeugdclubs. Je kunt lid worden van de bamboeclub, de rangerclub of WNF Lifeguard. Naast het feit dat je het WNF steunt, ontvang je een blad en zijn er fikse kortingen op attractieparken en dierentuinen.

Wendy

"Superleuk kado! Mijn dochter is helemaal gelukkig! "

stars stars stars stars stars
Annick

"Erg leuk idee, deze staarten. De monovin zit strak maar anders slip je er te makkelijk uit. Voor de zomervakantie is het helemaal top!"

stars stars stars stars stars
Anne Bertholds

"Milou doet hem niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk."

stars stars stars stars stars
Yasmine el Fahmi

"Je moet er niet te veel mee schuren over de grond, dan blijft de staart minder langer mooi, daar kwamen we wat laat achter.."

stars stars stars stars stars
Anoniem

"Leuk product. Mijn kinderen willen nu continu naar het zwembad."

stars stars stars stars stars
Lenneke

"Echt heel leuk, we hebben jullie foto's gestuurd van onze mooie zeemeermin. Ook blij met de snelle levering!"

stars stars stars stars stars
Paul

"We kregen de verkeerde maat toegestuurd. We hebben alleen de staart omgewisseld, de monovin bleef hetzelfde en dat ging soepel. Aardige klantenservice. Wel een prijzig kado."

stars stars stars stars stars
veilig betalen

┬ę 2018 Ocean Queens - All Rights Reserved